Pereiti prie turinio

mp 2.8 96m. auksta tepmeratura


deima

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki mano MP temperatura pakyla iki puses per 10-20 min nuo uzvedimo ir laikosi kiek bevaziuotum iki puses,nekyla nei auksciau nei leidziasi,kas tai galetu buti ir ar tai gerai? :?

pakilo staiga ar po kokio smulkaus remonto? antifrizo tepale nėra? tepalo neryja? antifrizo neryja?

:):?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pries kapitalke silo taipat ir po kapitalkes sila taipat,tik va pries kapitalke silo iki puses bet temperaturos salone nesiajusdavo,o dabar atvirksciai silta kaip ant peciaus :)

tai gal ties akseleratoriaus pedalu atkimšo angas meistrai, ten apačioj tokios angos yra kairėje panelėje kur pečiukas įmontuotas , dažniausiai jas užkemša prieš tai buvę savininkai, kurie karščio nemėgsta :);)

jas skuduru kokiu užkemša ir džiaugiasi vėsele :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prajuokinai :D na nezinau kaip etn kokie skudurai,bet pas mane viskas snadariai ir graziai uzdengta,nemnau kad meistrai butu linde i peciuka,kai varikli tvarke,beto butu pasake .

iš pečiuko angos po kilimu ir kardano išgaubimu eina į priekį ir galą :), pas mane tokios šachtos kaip tik ir buvo užkimštos, po remonto meistrai skudurus iš angų ištraukė ir šilumos kiekis kabinoje padidėjo :);)

p.s. kartais taip meistrai šilumokaitį tikrina :D :wink: , gal Tavo atveju ir atkimšo angas, pažiūrėk ties dešine koja apačioje ir gale po sėdynem priekynėm šachtos eina, jei pirkta auto iš šiltų kraštų, tai dažniausiai jos būna užkimštos :):D :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šitas motoras stebėtinai greitai įgauna darbinę temperatūrą. Nedgi greičiau negu tėvuko MB su Webasto pašildymu, bet iš kitos pusės ta šiluma atsiranda iš neracionalaus dyzelinio kuro panaudojimo variklyje. T. y. labai daug energijos iššvaistoma šilumai, o labai nedaug darbui. To pasekoje - gan didelės kuro sąnaudos. P.S. pas mane tas pats kaip ir pas kolegas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.