Pereiti prie turinio

deima

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu

deima's Achievements

0

Reputacija

  1. tai va maniskiam taipat gali buti tas pats,tik va velniava nemoku to kampo isstatyti... gal numeriuka numestum?paskambinciau,paaiskintum kaip zmogui..ar siaip ka kitko,kas man padetu supsigaudyti kas ten ir kaip tame laipsniu pasukime
  2. tai klausyk tai kai pakeitei vamzdelius tai ar pagerejo trauka ir ar sumazejo kuro sanaudos,taip ir neisaiskejo konkreciai
  3. o kurioj vietoj stovi tas pagrindinis cilindriukas? berods juk jie ant kiekviena priekinio rato stovi,ar as klystu?
  4. tik pradejau vaziuoti ir is niekur nieko pradejo stabdyti,stabdis pasidare kietas ir vaziuojant kaladeles smirda,kas nutiko?
  5. tokiu mygtuku pas mane nera,matai pas mane buves anglas tai velniai zino kas gali but daryta.
  6. taip Hold yra A/T ir perjungi Mode tai skydelyje usidega Hold.beto kai blokuojiu centrini difa,tai skydelyje uzsidega orandzinis kvadratukas ties priekiniu tiltu ir dar yra ant galinio tilto toks pats kvadratelis tik vat jis neuzsidega. :? klausimas ar cia avarine kazkokia ar cia neatlieka kazkokios funkcijos..
  7. manau jus teisus. Puikiai isdestete mintis,tik dabar klausimas kas yra tas A/T ir Holle knopkes? o gal cia jau nauja tema kurti?
  8. taip pas mane ir yra Super sellect,priekini tylta blokuoju jungdamas knopke A/T ir jis mano supratimu blokuojasi ir yra dar knopke Holle manyciau tai galinis aji neklisti jai ne tai patikslinkite.O kas liecia uzvaziavima tai taip salygos kai tiek daug sniego ir pavirsius buvo vien ledas,padangos skirtos butent tokiam ruozui o igudziai savaime aisku nera visu 100% itvirtinti,nes vazineju tik puse metu,bet aisku ta kalniuka iveikiau
  9. taip pas mane ir yra blokuojamas priekis taipat ir galas,o kaip tas centrinis blokuojams diferencials veikia tai ri nesigaudau.esu paprastas zmogelis tai jusu snekomis nelabai moku paaiskinti,bet esme ta kad visu 4WD sellect skydelyje nerodo rodo tik priekinius,.
  10. pas mane MPII 2.8 automatas siaip gali buti ir problema,nelabai gaudausi ar tikrai sujungia priekini ar galini tilta nes skydelyje yra 4WD sellect bet kai sujungiu tiltus tai visu 4WD nerodo tik priekinius.
  11. sveiki kaip veikia uzblokuotas centrinis diferencialas,nes mano masiniukas turi berots ir priekini ir galinius atsikurus blokuojamus diferencialus,tai siek tiek nesigaudau,kaip geraiu kimba i darba,nes vakar 3h prasiknisau miske kol ant kalno uzkilau,o geresnio varianto ir nenustaciau,gal galite padeti?
  12. Sveiki ar galima MP 2 duru pakelti su Mp 4 duru spiruoklemis,jai taip tai kiek ir ar tai geras pakelimo budas?lauksiu komentaru.
  13. Sveiki o gal zinote is kur gauti toky modeliuka bet jau nebe popierini o kad ir varikliukas mazas butu,kuris dar ir suktu ratus ?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.