Pereiti prie turinio

,,Salako raistas 2015,,


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 814
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Toks pastebėjimas dėl kamščių. Šiemet per Bastūnų gimtadienį orgai pasiuntė dalyvius į skirtingus pirmuosius taškus, priklausomai nuo startinio numerio ir nebuvo išvis jokių kamščių. Jeigu yra kažkokios galimybės - pagalvokit apie tai.

 

"Marių take" šiemet renginio pabaigoje buvo atvykusi mobili plovykla, dalyviai už 5eur galėjo nusiplauti mašinas ir nesukti galvos, kad purvas uždžius ir t.t. Su savimi busike turėjo 2t vandens. Jei nerandate arčiau, gal net tuos iš Kauno galėtumėte pakviesti, darbelio bus sočiai. Organizatoriams tai tik pora papildomų skambučių, o renginukui papildomas pliusas ;)

 

Suvirinimo aparatas bazėje, manau, taip pat leistų užsidirbti kokią kapeiką ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei bus daug norinciu (ne maziau 40 masinu) nusiplaut masina po varzybu, tai galesiu hidrodinamine masina suorganizuot su 6 kub.m vandens ir 110 bar slegio siurbliu.

Kadangi automobilis didelis ir keliones kastai irgi dideli, tai butu pasiulymas plovyklos kaina pliusot prie startinio penktadieni, tada surinkus tokiam kiekiui auto, masina butu atvaziavus sekmadieni, kad visi sumokeje galetu iki keliones namo issiplaut

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandiena sudeta daug tasku kurie patis tie standartams ir visiems kitiems dalyviams.gerviu nereikes,ivairus pasvirimai,ikalnes,nuokalnes,status dideli skardziai, ir visi kiti savaip idomus privaziavimai.Foto nebus :D

Redagavo Pakusa
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.