Pereiti prie turinio

2002 Jeep Grand Cherokee, priekinio tilto problema


egonas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Esu naujokas dzipuose ir nesenai nusipirkau Jeep Grand Cherokee 2002m 2,7CRD. Kury laika auto riedejo puikiai. Nesenai atsirado uzimas is priekio. Kai jeepa laikai ant tempimo, eina svariai, tik numetus gaza ir mazinant greiti atsiranda uzimas. Butu panasu i guolio uzima. Dabar surinkus simtuka, atsiranda ir vibracija. Pabandziau spustelt iki 160-170km/h, tai is vis katastrofa. Atrodo kad ir ratai nulakstys. Tevo sena audinuke tyliau vaziuoja. Neseniai as ji ant sniegucio ijunges paletintoja 4LO, truputi uzgazinau, bet po to dar nemazai km susukau ir to uzimo nebuvo.

Patarkit kur ieskot problemos. (ar gali vibracija but nuo padangos, nes vienai nesenai sulopino sona. Buvo nedurnai perpjauta)

Dekui.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vibracija nuo ratu, kitaip nebuna, o guoliu garsas gerai atpazystamas posukiuose t,y suki i kaire desinys uze,suki i desine kairys uze. o tikrai priekinis tiltas pas tave? bo dazniausiai pas juos galinis troleibuso garsa skleidzia, nu kuris bebutu teks tvarkyt tilta, nes manau pjuvenom ar tepalo pakeitimu neatsipirksi :oops:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.