Pereiti prie turinio

egonas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

egonas's Achievements

0

Reputacija

  1. Dekui uz patarimus. Ciupsiu tikrint pakaba. Situo dzipuku isuku nemazai kilometru, nes daznai vazineju po europa, gerais keliais. Bekeles jis mates nedaug, na bent jau mano rankose.
  2. Sveiki. Turiu problemeliu su jeep grand cheroke 2002m, 2,7CRD QUADRADRIVE. Labai nesvariai pradejo vaziuot didesniu greiciu, sakykim 100-140km/h is priekio sklinda kazkoks uzimas, jauciasi nedidelis drebejimas. Garsas butu panasus kaip uztu guolis. Bandziau pajudint priekinius ratus, tai jauciasi laisvumas. o ir priekiniai ratai isiskete kaip varle. Gal kas zinot kur ieskot to uzimo priezasties? Antra problemele yra ta kad svelniai stabdant pradeda must vairas. Ar tai gali but del st. disku susidevejimo ar susikraipymo? Is anksto dekoju parasiusiems. 8)
  3. Pas mane irgi toks pat jeepas ir turiu tokia pacia problema. Likus kuro maziau nei puse bako, dacikai ir kompas grybauja. Tai rodo kad kuro nebelike, tai vel pakyla. Kad netektu sustot kelyje, visada nuvazinejes iki puse bako, vel dasipilu iki pilno.
  4. Sveiki. Esu naujokas dzipuose ir nesenai nusipirkau Jeep Grand Cherokee 2002m 2,7CRD. Kury laika auto riedejo puikiai. Nesenai atsirado uzimas is priekio. Kai jeepa laikai ant tempimo, eina svariai, tik numetus gaza ir mazinant greiti atsiranda uzimas. Butu panasu i guolio uzima. Dabar surinkus simtuka, atsiranda ir vibracija. Pabandziau spustelt iki 160-170km/h, tai is vis katastrofa. Atrodo kad ir ratai nulakstys. Tevo sena audinuke tyliau vaziuoja. Neseniai as ji ant sniegucio ijunges paletintoja 4LO, truputi uzgazinau, bet po to dar nemazai km susukau ir to uzimo nebuvo. Patarkit kur ieskot problemos. (ar gali vibracija but nuo padangos, nes vienai nesenai sulopino sona. Buvo nedurnai perpjauta) Dekui.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.