Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Turiu klausima del habu Ford Maveriui automatiniu, isijunkt tiltas isijunge viskas  tvarkoj, bet kai isjungi vieno rato granata vistiek sukas, kai nuemiau haba  buvo usikirtes , isploviau sudejau keles dienas buvo gerai, dabar vel tas pats, ar galima haba isgydit? ar mest lauk ir ieskot mechaniniu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei parejo adatinis guolis, vadinasi gavo dregmes per rieboksli, aplamai stupicoje yra du rieboksliai, vienas viduje... jei leis vandeni, adatinis guolis gyvens neilgai...o jei guoliui kajuk, habu  sankabelems irgi greit amen

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...

Gal kas turite sugedusi automatini haba  terranui 2 ? Reiktu man tos saibos su grioveliais, kur ijungia haba.

turiu kazkur pora gal netgi veikiantys nezinau. Tik kad tu toli labai.

Redagavo Vilkas-Efka
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Turiu 2 terana, važiuojant kai jau užsiblokavo ratai priekiniai, buvo linksma. Pavažiavus atgal viskas ok. Bičiulis sako habai kvailioja, pas mane automatiniai stovi. Dar jų neardžiau , bet važiaujant kartais išlenda trumpas metalinis garsas? Patarkit seni vilkai optimalų sprendimo būdą. Dėkui .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kolektyvas Halp me.. Sianakt turejau linksmybiu.. ivaziavau y patizusia pieva, pries tai isijungiau prieky, ir volia.. kasasi tik galas. Priekis nereaguoja y nieka. vos ne vos issikapanojau su galu varomu ir pradejau ant lygaus kelio bandyti dar karta ijungti, reziume priekis nebedirba..

Esme praeita savaite ijungus priekiny tilta kazkas dzinktelejo,bet tuo metu viskas veike. o isjungus nebenaudojau iki siandienos.. patarkit kokia gali buti beda? habai? ar razdatke? kvailystes krecia? pusasiai, granatos naujos..

Redagavo Tadas469
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Habams pypiec pareina... isardyt stupica, patikrint vidinius ir isoriniu riebokslius, guolius asinius ir adatinius, sutept ir surinkt, automatus ismest ir statyt avm mechaninius.... jei gaila pinigu, tai ismest automatus ir nestatyt nieko... tik pries ismetant reikia habus ijungt... priekis bus visada pajungtas bet veiks tik kai ijungsi razdatke... mano maveris jau kokius 5 metus taip vazineja ir nieko... tiesa plentu greitis iki 100 .... na ir keli simtai gramu papildomai kuro sanaudu..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.