Pereiti prie turinio

jutukx22

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Raseiniai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

jutukx22's Achievements

0

Reputacija

  1. pas mano maveri irgi ,jei vaziuoju iki 100km teperatura daugiau nepakyla tik 70, ojei paledziu 120 viskas normaliai 90c, viskas iskeista mano nuomone, ten kaskas su termo mova , jos saltam varikliui neina islaikyt sparnuotes, o mano galva saltam varikliui ja turetu silpnai sukt, ir leistu variklui isilt.
  2. Maveris vel vaziuoja, sudejau zalvarines ivores viskas okei, tik bus matyt laikys, ar reikes guoliu ieskot.
  3. reikes megyt tekint yvores, tik gal kas tekinot, kokia vidine skyle daryt, jei granatos velenas 28mm ar 28,5mm ar29mm?
  4. dekui, uz patarimus, nusipirkau adatinius guolius , tik viena peda pirkau teraniui, o maveriui pasirodo netinka vienu milimetru isore didesne. Teks adgal i kauna varyt.
  5. Turiu klausima del habu Ford Maveriui automatiniu, isijunkt tiltas isijunge viskas tvarkoj, bet kai isjungi vieno rato granata vistiek sukas, kai nuemiau haba buvo usikirtes , isploviau sudejau keles dienas buvo gerai, dabar vel tas pats, ar galima haba isgydit? ar mest lauk ir ieskot mechaniniu.
  6. Nuosirdi uzuojauta seimai ir draugams.Asmeniskai nepazinojau, bet is forumo, jo rasytu zinuciu suprantu, kad protingas ir draugiskas zmogus buvo, bet koks ziaurus tas gyvenimas.
  7. maciau ta zveri Joniski stovi daznai , kai pravaziuoju seiles nuryju galingai atrodo Nuostalgija jauciu tam modeliui.
  8. As uzmoviau 31 kaliosus ir nieko man pjaustyt nereikejo, tik purvasargius priekinius nuemiau ir viskas okei.
  9. sveikas kelmej yra srotas tel 862495204 turetu turet.
  10. Sestadieni su savo maveriu varysiu i Jubarka turiu reikalu, tai galiu paziuret jei reikia.
  11. parasyk jo kordinates, jeigu toj pusei nuo raseiniu galesiu paziuret, nes daznai vaziuoju i jurbarka , bet vaziuoju su sunkvezimiu kurnos uskampi ,tai neprilakstysiu su sunkvezimiu, pats supranti, o taip tai dzipuks nieko tik biski priekis pasmukes, o gal tik nuotraukoj taip atrodo.
  12. Pareinu ir as pas teranistus,ir maveristus pabandziau maveri labai patiko, tai pasilieku, o cia mano 96m zirgelis.
  13. Nu mazdauk viskas aisku reikia ieskot mp su 2,8m biski patikimesnis nors mano galva kuo senesnis tuo patikimesnis zinoma jei priziuretas normalei
  14. sveiki vyrai turiu klausimeli kurie susidure su m p 3,2 dizeliuku 121kw domina, kaip ju eksplotacija, kaip aplamai laiko tie nu 2000m gal geriau ziuret senesni, bet su 2,8 motoru patarkit kas galit nes apie tuos 121kw dyzelius girdejau nekokius atsiliepimus , kazin ar tiesa Dekui
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.