Pereiti prie turinio

"Suzuki" padėjo Indijos ekonomikai


LAUMKELIS II

Rekomenduojami pranešimai

Tiesą sakant, Indiją stipriai kilstelėjo pati Japonija. Praėjusio amžiaus aštuntame dešimtmetyje svarbi Japonijos korporacijos „Suzuki Motor“ investicija praktiškai transformavo Indijos ekonominę raidą, smarkiai paskatindama jos automobilių gamybos sektoriaus raidą, atnešdama bendrą technologinį šuolį ir naują gyventojų etinį požiūrį į technologijas. Nuo to laiko Japonijos parama nesiliovė, tarkim, net dabar Indija yra didžiausia Japonijos tarptautinio bendradarbiavimo agentūros (JICA) paramos gavėja (agentūra padeda besivystančioms šalims siekti ekonominės ir socialinės pažangos). Kodėl Japonija yra tokia palanki Indijai ir nepabijojo į šią šalį sukišti tiek pinigų? Atsakymas paprastas: dėl ekonominių ir politinių Kinijos pozicijų pasaulyje stiprėjimo ir noro atsverti jos ir ekonominę, ir politinę įtaką regione.

 

                                     http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pasaulis/redakcijos_akiratis/S-41857

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blogai kad Suzukis apleido pozicijas europoje-nei popoliarumo,nei modeliu paisrinkimo, nei rimtos rinkodaros.Arkliukas buvo mazi,reminiai,paprasti ir superinio pravazumo visureigiai,o kas liko ? jimnis(aciu kad nors jis liko) ir beremine,suzeminta(prylygsta rav 4) vitara su reno 1,9 dyzeliu.....Su kuo ateity vaziuosim.... :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu jimny tinka tai galesi isa gyvenima vazinet jimniu.as kalbejau su suomiu kuris atstovauja baltijos salyse suzuki tai sake kad jimnio gamyba niekada nebus nutraukta.

 

Jimny dar neseniai ciupineju,persedau nuo samo,kol kas patenkintas,i kita nenoreciau ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.