Pereiti prie turinio

EKRANIUKO REMONTAS


andrius123

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu problemą: pas mane citroene c5, įmontuota gamykliška labai reta orginali radija, su daug išėjimų su pastorintais laidais, su kitoniškais kištukais yra duryse sumontuotos kolonėlės, radija jos garsas mane pilnai tenkintų, bet nuo lietuviškų žiemų, drėgno oro ir netobulos konstrukcijos atšoko ekraniuko esančio atskirai kontaktai, naujas ekraniukas tik kinijoje, senų nėra, mūsų auksarankiai neima taisyti, nes nežino ar  sutaisys, laiko gaišimas ir pan., toks klausymas: gal žinot forumą ar žmogų, kuris mėgsta savo darbą, mėgsta krapštytis ir pabandytų pataisyt. Antras varijantas važiuoti pas tuos, kurie deda į mašinas radio aparatūrą  tegul pataria ir pritaiko kitą radiją.

Redagavo andrius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

radau orginalią, atsidarom keist, o ten kaip sakiau daug išėjimų su apvaliom fiškėm, su išėjimais storais laidais į kolonėles, o pas irginalią dvi kvadratinės fiškės, įtariu ir galingumai ir kokybė be ta, jeigu ją pajungt reikia pjaustyt laidus ir per naujo jundt ant naujų fiškių, geresnis varijantas pritaikyt firmoj radiją per adapterį, kad valdytūsi nuo vairo, o gal kitose "pagerintose" radijose ir eidavo tokie išėjimai, pigiausias varijantas ieškot ar remontuot ekranėlį, antras brangokas, pritaikyt radiją su tais pačiais išėjimais, dar yra trečias manu pats brangiausias keist panelę, kad tilptų orginalus didelis ekranas ekranas ir prie jo priklausanti radija.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prancūzų saite visas ekraniuko blokas įdėtas ir parašyta "nėra", pats ekraniukas casio kur geltona nakleika yra dviejose kinų saituose viename kaina 340 litų kitame arti 500 be muito, dar klausymas ar tokie nes dydžio neparašyta, nuotraukos ne jų arba ne tokių tik eilučių -pikselių skaičius atitinka, o dar pasijungimo juostos kryptis, aš juk ne radiotechnikas neišmanau tokių reikalų...., galima rizikuot tik reikia palaukt kol baigsis mūsų ir kinų naujieji metai tai ir bandau visokius varijantus ką besugalvoju..., dar klausymas ar "normalų" radijų būna su tokiais išėjimais?

Redagavo andrius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reik pasiziuret pas mus ,niekada neatkreipiau demesio i ju kainas, matydavau as juos pas citrinas..:))pas peza 807 toks eina lygtai.. Gali pabandyt pasiskambinti 868663980 Saulius, Jonavoje. Ten mano Pezas isardytas, jeigu neismete su visu kebulu tai gal yra.. ;)

Redagavo Teodoras
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kuom pasireiskia tie atsoke kontaktai? Ar jie nuo nuo paties LCD ekraniuko atsoke ar kazkur kitur? Siaip jau tokio tipo LCD ekraniukai, kurie statosi ant koktaktiniu gumeliu lengvai tvarkosi nuvalant gumeles ir kitus besilieciancius pavirsius su spiritu ar spec skysciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prie ekraniuko stiklo klijuojasi laidų juosta kai atlimpa iš pradžių vieną juostą neberodo, po to kitą, pakol viskas dinksta, per tą ekraną matėsi kuro sanaudos radija, čendžeris, laisvų rankų įranga, galiniai davikliai, viso to gali nebūti, reikia išspręsti radijos klausimą, kad grotų ir matytūsi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu juosta priklijuota, tada jau blogiau. Jeigu konstrucija leidzia, galima bandyti prispausti ta juosta kokios nors gumeles pagalba  prie ekraniuko. Kai normaliai prisispaudzia, tada viskas gali dar ilgai veikt. Cia tas pats su LCD matricom buna, kai shina nuo stiklo atsiklijuoja, bet buna pavyksta prispaudziant sutvarkyti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas liečia kiniečių el. parduotuves, pirkdamas prekę parašai, kad prekės kainą rašytų 5-10 $, tada tau jokio muito neuždės, nes muitas dedamas nuo 65 litų prekės kainos...

mano foresteryje buvo nusprogęs el. laikrodukas, kur prie vidinio veidrodėlio, tai vienas nagingas žmogus pagydė tą bėdą, gal pas tave irgi kažkas panašaus..?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.