Pereiti prie turinio

Jūsų nuomonė apie šį Dodge Durango


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki vyručiai,

 

Norėjau pasiteirauti apie konkretų durangą: http://auto.plius.lt/skelbimai/dodge-durango-4-7-l-visureigis-2003-benzinas-2964574.html Skelbimuose jis gana seniai jau stovi. Gal konkrečiai kas esat žiūrėję ar žinot šeimininką. Kokios jo bėdos be kainos? :)/>

 

Seniai svaigstu apie amerikoną SUV'ą. Durangas yr sexy. Kokios baliačkos šių 4,7 v8 ? Kaip su dalimis ar ilgai laukti reik, kur remontuojates? Kaip su dujom draugauja?

 

Gal kas dar parduoda mylėtą nenustekentą nesupuvusį būtent šio kėbulo durangą?

Redagavo nemartynas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matyt ilgai kabo todėl, kad naujesnio kėbulo Durangą su 5,7 Hemi varikliu galima nupirkti už panašią kainą.

 

Ar teko girdėt ką blogo apie šį senesnį modelį? Kokia razdatkė stovi pas šį? Kiek teko susidurti būna geresni variantai senesnio modelio bet geresnės būklės nors kainos adekvačios. Kaip su remontais tokių egzotikų ar labai problematiška?

 

BR,

 

Martynas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar pas mane jau trečias. Visi buvo naujesni nuo 2004 metų, 5.7 ltr hemiai. Apvalus dujų bakas statosi vietoj atsarginio rato išorėje iš apačios. Sutilpdavo 65 ltr dujų. Įranga kainavo 3000 Lt. Šventojoj (su dviem reduktoriais). Vidutinės sąnaudos buvo apie 23 ltr dujų / 100 km. Detalią išklotinę vedžiau čia http://www.manogaraz...mited-hemi/2087

4.7 variklio trauka labai panaši (lyginom su grand cherokiu 2001 metų 4.7 nes eina toks pat variklis).

Dujas stateisi i savaji durango? Tvirtinasi is apacios kiek suprantu jeigu vietoj zapaskes? Beje kiek taviskis duju pasiema pvz miesto rezimu?

Redagavo ru22
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nezinau tai tiesa ar ne bet usa forumuose skaiciau kad pirmos laidos 5.7 hemi t.y nuo 2004 metu ejusiuose modeliuose hemiai buvo nelabai kokybiski . per lietu vanduo bega po isiurbimo kolektoriumi ko pasekoje pabringsta tarpine ir vanduo patenka i cilindrus taip sukeldama variklyje hidroblokavima. luzinejantys vostuvu pakelikliai ir pan. tiek buvau info susirinkes is forumu . bet kaip sakiau ar tai tiesa ar ne as nezinau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Man Durangas taip pat krito i aki, bet atrodo, kad salonas ir sedynes patogesnes I-ojo , negu to , kur nuo 2004? Taciau pirmojo 4.7 varikliai , kiek teko dometis nelabai patvarus. Vis tik HEMIS turbut butu geriau.

Redagavo arunax
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Na tevas savo pirko metu senumo, t.y 04 metais . Per tiek metu apart dezes remonto nieko nedare, na aisku pakaba ir t.t , bet cia manau normalu. Su dujom mieste 21-27 kaip vaziuosi. Aplamai pirma masina kuri per tiek metu nesukele jokiu bedu, Ir deze remontavo, del exploatacijos bedu, ne del dezes problemos. Keli minusai, tai kad gale ziauriai nekomfortiska, prasti stabdziai, ir labai plati priekine stoike, labai nesimato sukant i kaire, na ir man valdosi jis kaip tikras amerikonas, t.y nesivaldo :D kas lieca patvaruma, tai be galo kantrus reikalas .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.