Pereiti prie turinio

JGC 2.7 CRD PROBLEMOS


alrue

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu tokią problemą su JGC 2,7CRD 2002m važiuojant viskas gerai, staigiai stabdant esant įšilusiam varikliui ar ryte įjungus atbulinį begį užgęsta, metė alkūninio veleno daviklio kliadas pakeičiau daviklį viskas kaip ir sustitvarkė bet trumpam, dbr taip vėl atsitinka ir meta chek engine ir purkstuku klaidas visu 5. diagnostika nieko nemato tik purkstukus purkstukai tikrinti visi geri,gal kas zinot kas galėtu būti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Ta vieta tikrai yra problematiska. Pas mane streikavo pavaru deze, prasiknises ciut ne savaite radau, kad problemos su laidais, kazkur kontakto nebuvo, schemose radau, kad butent toj pynej yra laidu sujungimo taskai. Laidu pyne irgi lietesi i vairo mechanizmo velena, nes buvo nutrauktas pynes tvirtinimas, bet prastiryne nebuvo. Problema buvo del tepalo, nes laidai juo buvo neblogai permerkti. Sujungimo taskai yra uzspausti ir uztraukti termo kebriku su klijais, tai tie klijai istirpe nuo tepalo ir del ausktos temperaturos poveikio buvo pasidares blogas kontaktas.

 

Ziurejau schemose, alkuninio padeties daviklio kabelio jokiu sujungimu nera, ekranuotas kabeliukas eina nuo daviklio iki kompo. Pries griaunant viska as prasimatuociau su testeriu kabeli. Is kompo puses jis jungiasi i C1 (didele jungtis) jungties 24 ir 43 kontaktus, i 42 kontakta pajungtas kabelio sarvas. Asiku, visus atjunginejimus daryti tik atjungus akuma. Dar pacioj pradzioj galima uzkurus varikli bandyti pajudinti laidu pyne , stengiantis judinti vieta, kur prasilenkia su vairo velenu. Jei taip pavyktu uzgesinti variklikli, butu galima ardyti is karto.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.