Pereiti prie turinio

kupiskio 4x4 fiesta


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki . Po daugelio metu pertraukos nusprendem atgaivint kupiskio 4x4 trasa. Rengini planuojam padaryt liepos 12d. Renginukas butu orentuotas i tuos kuriems kaip Arvydas sako patinka nert lig pomidoru. Darom 2 klases open ir open plius. Vaziuosime ziedu 6val. Pradzia 8val registracija, 10 val dalyviu brifingas 11val startas i zieda. Butu malonu kad norintis dalivauti is anksto uzsiregistruotu,registracija per az, rasykit auto, vairuotojas , sturmanas ir klase. Veiksmas vyks Uoginiuose.

 

 

 

 

 

 

 

PIRMI UŽSIREGISTRAVĘ

 

 

 

Gediminas, Arūnas / Pelkių knysliukas / open +

Arvydas, Aurimas / D.Rocky / open

Saulius. Andzejus / Patrol unimog/ open +

Vidas. Lukas /Asia/ open+

Andrius. Dainius /S.Samurai / open

Genadijus. Edgaras / N Patrol / open

Mantas. Justinas / S.samurai / open

Geltonas Mersiukas G / open

Redagavo irmantas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 87
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Nemanau kad Arvydas yra orentuotas kaip ir Grigaitis daryti renginius vienu metu

 

Na jei tu Dariau prie musu dar prisijungtum,tai Lietuvoje net neisivaizduoji kokias 4x4 sporto aukstumas pasiektume kartu :lol:

Na o jei rimtai,nesu tas kuris kazkur,kazkam,kazka,galetu nurodyneti ;)

Bet visada esu ir busiu,uz renginius ,,tarp pomidoru,ir gerkles,, :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sio renginuko formatas draugiskas pasivarzimas tarpusavija ir kaip sakoma tikrojoja bekeleja kur bus visko ir purvo ir kalnu ir nuokalniu ir net vandens taip kad cia taikomasi i opena ir open+ turistam deja neturime galimibiu bent kolkas , zadamas ziedas 6 valandas po kurio bus nugaletojam iteikti priziukai bendras stalas na ir kaip visalaika vakaro smagibes :girtas:/>/>/>/>/> parama renginukui tikslei neaptartas bet tikrai jis bus nedaugiu 100lt. masinom reikalavimai nemaziau vienos gerves stacionarios ar rankines :rolleyes:/>/>/>/>/> tvarkingi oro paemimo vamzdziai Snorkelis :rolleyes:/>/>/>/>/> o toliau kaip ir visalaika na bent noretusi kad girti nevazinetumete trasojo :P/>/>/>/>/>

cia dar pavasarija zvalgeme trasa http://youtu.be/I-f5kGNMpiQ

Redagavo justinass
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nemanau kad Arvydas yra orentuotas kaip ir Grigaitis daryti renginius vienu metu

nepikit kad reinginiai dubluojasi pas tave reinginukas tokiem kaip mes neskirtas mes juk su traktoreis varstu kratineis vazuojame kur nera nei TA nei draudimo :rolleyes: tavo renginukas orentuotas kita linkme taip kad manau zmones pasiskirstis kas kur vazuot nores.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

molietai su savo lasva tegu draugauja o mes vazuosim be taisikliu nes tos TA kaip paneri iki stogo niekam nereikalingos saunuolei darikite ir tik taip kaskas dar nories vazuoti tikroja bekielei :D/>/>

 

 

Barzda o siuo teiginiu galima tiketis pagaliau ir tave isvysti ??????

Redagavo owca
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki . Po daugelio metu pertraukos nusprendem atgaivint kupiskio 4x4 trasa. Rengini planuojam padaryt liepos 12d. Renginukas butu orentuotas i tuos kuriems kaip Arvydas sako patinka nert lig pomidoru. Darom 2 klases open ir open plius. Vaziuosime ziedu 6val. Pradzia 8val registracija, 10 val dalyviu brifingas 11val startas i zieda. Butu malonu kad norintis dalivauti is anksto uzsiregistruotu,registracija per az, rasykit auto, vairuotojas , sturmanas ir klase.

.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki. sekmadieni pradejom trasos paruosimo darbus. veliau pabandysim ikelt ir keleta foto. tureciau gal but visu atsiprasit uz tai kad pateikiu per mazai info bet kadangi esu dirbantis tai ir prie kompo ner kada prisest. visa info apie rengini bandau sukelt i pirma posta. o del papildomos info bandikit skambint tel 862063203 Irmantas arba 860090109 Justas. ir butu gerai kad apie savo dalivavima pranestumet is aksto .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.