Pereiti prie turinio

nzn ka pasirinkt


Rekomenduojami pranešimai

jei legacy tai nuo 2010 metu issprestos dizelinio motoro bedos

 

pats turiu legacy 2012 pilnai patenkintas per 2 metus jokiu bedu neislindo

 

 

atejo noras pakeisti auto,bet nzn kuri is dvieju pasirinkti galvoju apie volvo xc70 arba subaru legacy diesel,gal yra vairuojanciu kuri nors auto galit papasakoti silpnasias vietas.aciu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

As kaip tikras lietuvis rekomenduoju rinktis subaru su dyzeliniu varikliu.... bent jau pasijusi du kartus laimingas - viena karta kai isigysi, kita karta kai parduosi.

O siaip bedas buvau aprases cia kazkur prie subaru naujesnius modeliu - namie buvo ir foresteris ir outbackas ir dar belikes legacy, tai su malonumu jau ieskau modelio pakeitimui.

Redagavo ovido
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek teko ciupinet subaru nuo 2010 m(daugiausia outback is Jav) tai salono plasmasiu ir kitos apdailos kokybe tragiska,kaip kokios pigiausios mazos auto.Kaip su europinem nzn.O Volvo tie is jav tiek is europos tiek is afrikos vienodi-solidu,kokybiska ir malonu.(apie Volvo detales nzn.remontuot neteko,vieni sako kad pigios,kiti kad kosmosas)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kitas varjantas perki legacy nuo 2008 su variklio defektu ir dedi nauja variklio bloka gaminta nuo 2010 paliekant senas garvas, Masina gali gaut nuo 12K Lt, variklis naujas apie 13k Lt, ir turi masina su nauju motoru.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Subaru garso izoliacija visai and durniaus draugas turejo 2012m tai arde visa ir klijavo papildomai.Ka keite tik filtrus tepalus ir pakaitinimo zvakes p.s zvakiu kaina kosmine.Su volvo vidum viskas zenkliai geriau,Kiek girdejau buvo kazkokios problemos su vebastom

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Cia manau labai nuo kompketacijos priklauso, vazineju su legacy 2004 kur stovi 3,0 variklis, gps ir tt, nu pilna komplektacija, tai del garo jokiu nusiskundimu, kur ka ardai visur prikista perlonu ir tt. Ir pilna komplektacija dazniausiai pas tuos kur varikliai galingesni. koks 2,0 tai net atrodo paprasciau nei 3,0.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.