Pereiti prie turinio

NP GR Y60 dega zvakiu pakaitinimo lempa


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu toki klausimuka. mano patrulyje uzkurus mirksi zvakiu pakaitinimo lempute iki variklis pasiekia darbine temperatura. tik pilnai uzsyla - ji uzgesta. palikus masinai pastoveti, kad atvestu - vel uzsidega... ka tik pakeistos pakaitinimo zvakes, zvakiu sistema originali... kur galeciau ieskoti galu? ir ar pas ji (NP GR Y60, 1996m, 2.8) yra kokia nors diagnostika?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie akumo, rasi metalini dangteli. Atsuksi, rasi kruvele reliu. Tarp ju bus 2 reles su stambiais laidais, vienas is ju baltas, kitas raudonas. Jei neaisku, atsisek su testeriu. Ardai tas reles, greiciausia bus nudeges, kontaktu laidas viduje. Dar viena beda, valdymo bokas. Daznau buna, visi kontaktai zali. Jis randasi keleivio pusei, sone, prie koju. Jei nieko nerasi, reiskia gatavas, tas valdymo blokas. Kai nusibos, zaist su visu situo stebuklu, susuki zvakes nuo pajero2, 2000m 2,5td, nuvarai pas elektrika. Pastato mygtuka, ir sildai rankiniu budu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu kolegos uz pagalba, ir nurodyta kelia kuriuo tureciau eiti, ieskant bedu... su salyga, kad grazus vakaras ir alutis uz lydrasti, tai pradejau ieskoti kas kaip ka.. perziurejau saugiklius(kur salia akumo), tada lindau po tuo metaliniu dangteliu. viena rele isskerdziau, viskas grazu... einu prie kitos. atsijungiu fyskes, ir ziuriu, kad du ploni laidukai (arciausiai lempos esancioje releje) tiesiog nupuve. juos atstacius i pradine petro gyvenimo busena viskas ok. dega lempa tiek kiek turi degt be jokiu mirksejimu po to :) taigi viskas ok!

aciu dar karta uz pagalba!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.