Pereiti prie turinio

KIA Retona bėdos


andrius123

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, užmačiau tema tai pas mane yra KIA retona, siandien pirkau priekines kaladėles, tinka kia sportadže, pirkau tanagroje 46lt, šiaip mašina lipa gerai, dar su standartiniais ratais, įmeti palėtintoją, antrą pavarą, ir leki. Ratlankliai tinka nuo kia sportadže, suzuki, dabar ieškau ratlankių, reiks platint ir padangas pirkti. Nupirkau aš ją pavargusią buvo kiauras tepalo aušintuvas, tai galva nudrožė, o aušintuvo nepakeitė vėl susilankstė, parsisiunčiau aušintuvą, nudrožė galvą tvatrkoj, išėjo sankabos cilindriukas, pritaikė net nežinau kokios mašinos, vairo kolonėlėje prakiuro kažkas, sutvarkė, dabar kaladėlės nuėjo, nusipirkau. Reiks ko gero body liftingą per kokį colį kelt ir ieškot padangų 33colių, spyruokles pritaikyti, galinių mortizatorių ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ačių už pastebėjimus, :) įtikinot ieškau pradžiai ratlankių, padangų 31-mų, spyruoklių, amortikų ir t.t, jeigu ką duokit žinią, galvoju išlupt spyruoklę ir žiūrėt išmatavimus, o amortikus panašaus svorio kaip ši mašinikė. Šiaip įdomu ieškot, eini kaip išsimylėjęs apie paną, vis kažką sužinai, su žmonėmis pabendrauji, pataisinėji, aplink apeini, šiaip tai ji neblogai važuioja, nors ir pilnas standartas, kai sudėsiu šį bei tą, matysis kas yra kas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na su kolektyvu kai buvom 11.02. Kauno pakatuškei tai išmetė įdėją, kad KIA Retona tai naujesnė Asia Rocta, asioje yra lingės, o retonoje jau spyruoklės, dar priekinės kaladėlės ir ratai tai sportadže, variklis mazdos, o dėl spyruoklių ir amortikų tai būtinai pamatuosiu, o ratai tai ir dabar 225/75R15 užmesti, tik padangos plentinės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.