Pereiti prie turinio

JGC WJ/WG diagnostika


Rytisss

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Reikia prie originalios JGC WG signalizacijos prijungti papildoma pulteli. Issiaiskinau, kad tai ne problema, tik reikalinga DRB III diagnostikos iranga. Taip pat issiaiskinau, kad nat sito modelio nesudetinga padaryti automatiskai uzsidegancias dienos sviesas. Reikalia tik istatyti rele 56042216AB ir su DRB III diagnostikos irenginiu pakeisti regiona i Kanada, tada uzvedus varikli uzsidega trupmpos sviesos ir dega jos 1/2 galingumu. Sitas navarotas tikrai butu naudingas ir labai patogus. Gal zinote kas Kaune turi DRB III irengini, neskaitant autobravos?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ant wg/wj tai yra vieta, nes tas visas saugikliu/reliu blokas yra lygiai toks pat, o sita funkcija valdo BCM ir info, kad BCM amerikietiskuose modeliuose butu kitas, niekur neradau. Senesniuose JGC sitos funkcijos tai tikrai nera. Bet yra dar kita problema. Kad prisijungti su DRB prie konfiguravimo funkciju, reikalingas automobilio pin kodas, pagal informacija kuria sugebejau rasti internete, ji galima rasti tik automobilio pirkimo saskaitoj (ko as tikrai neturiu) arba pas oficialu atstova. Nu kazkoks 4 skaitmenu kodas yra ant pultelio, gal tai jis ir yra. Zodziu, reikes issiaiskinti. Bet jei nera pin kodo, vienintelis kelias i Autobrava, kas itariu ir kainuos nemazai...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As bandziau is snipstas gavos, o ir pamaciau tik po bandymo kad sis fintas tik USA modeliams. Jei pas tave ne USA rinkos modelis tai bandyk, 300Lt ismesi :)/> Beje, jokio pin kodo nereikejo keiciant salies koda.

jei bandei, tai tada jau idomiau. Ir rele buvai istates kuria reikia, ir sena isemes buvai? As cia tik noriu viska iki galo issaiskinti, bandyti ir metyti po 300 lt i bala tikrai nenoriu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, viskas isbandyta tik be rezultato nes pas mane buvo europinis

vakar bevartant elektros schemas beieskant kodel vienoj galinej lempom nuspaudus stabdi uzgesdavo gabaritas, uzkliuvo akys uz trumpu sviesu schemos. Pagal WG elektros schemas, viskas ko reikia DRL funkcijai JGC WG elektrinej schemoj tikrai yra. Pagal schemas ir aprasyma serviso instrukcijoje, reikia ismesti paprasta trumpu sviesu rele ir i kita vieta istatyti DRL rele, bei BCM turi buti nustatytas regionas i Kanada. Aisku, nenoriu metyti be reikalo pinigu, todel nepyk, bet noriu issiaiskinti iki galo :D/> . Komiame konkreciai modelyje ir kelintu metu gamybos bandei aktyvuoti sita funkcija? Ir kadangi nepavyko, gal turi rele 56042216AB ir is kur ja gavai, kiek kainavo? Ar radai konkreciai kazkur parasyta, kad sita funkcija imanoma aktyvuoti tik JAV rinkai skirtuose JGC?

Redagavo Rytisss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai keista, kad nepavyko padaryti, nes pagal aprasymus, schemas serviso instrukcijoje sitoje vietoje skirtumu tarp europiniu ir JAV modeliu nera. Pagal daliu katloga BCM blokas eina visiems tas pats, nepriklausomai nuo rinkos, skiriasi tik pagal gamybos metus, matomai pakeista revizijos versija. Bet tu nesinervuok :D. As tik noriu iki galo issiaskinti. Bent dabar toks itarimas yra, kad kazka ne taip padarete. Jei nepavyko padaryti, gal ta rele nenaudojama turi?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kam tas vargas, užklijuoji izoliacija fotoelementą ant priekinės panelės, įsijungi šviesas į "Auto" padėtį ir turi automatines šviesas, tegul ir ne puse galingumo šviečiančias. Jau 7 metai taip važinėju ir jokio galvos skausmo dėl pamirštų įsijungti šviesų.

ne visuose yra automatinis sviesu ijungimas. Butu, as ir nesukciau galvos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

na va. Kaip ir buvau isitikines, nekurie kas giriasi, kad viska bande ir issiaiskino ir grieztai teigia kad neimanoma, ryskiai arba ne viska bande, arba ne taip bande. Veikia DRL funkcija ir ant europiniu modeliu (kaip ir buvau isitikines, kai perskaiciau remonto instrukcija ir issinagrinejes schemas). Maniskis WG 2004 metu 2.7 CRD overland. Isemus trumpu sviesu rele ir istacius 56042216AB i jai skirta lizda, perjungus BCM regiona i Kanada, DRL funkcija veikia lygiai taip, kaip aprasyta instrukcijoje (uzvedus varikli, ijungus pavara "D" ir atleidus rankini stabdi trumpos sviesos uzsidega mazesniu galingumu). Tik yra vienas niuansas, kurio kol kas nepavyko isspresti - Kanadoje galiniu priesrukiniu nereikia, tai pastacius BCM i Kanados regiona neveikia galiniai priesrukiniai zibintai. Meistrai ranku nepakele, susitarem kita savaite susisiekti, gal pavyks padaryti, kad viskas veiktu kaip priklauso. Kolkas palikau regiona Vokietijos, tokiu atveju reles atgal keisti nereikia ir sviesos veikia iprastu rezimu

Redagavo Rytisss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.