Pereiti prie turinio

Forumieciu moto transportas


runer

Rekomenduojami pranešimai

O, čia labai gera tema! Ir ne todėl, kad aš iš motociklų duoną valgau :D Man tai iškart čia tokia idėja šovė - galim susibėgimą pasidaryt. O kad per daug organizuot nereiktų, galima prie kokio sezono atidarymo/uždarymo prisijungt! Vėliavą išsikelt. Žodžiu, jėga.

O aš tai, nepaisant, kad pardavinėju kitą markę, savo turiu seną patikimą Honda XRV750 Africa Twin - sunkų kelioninį enduro, kurį nesibodžiu įkišt ir į pelkę (kai šeima vienam išlėkt leidžia). Daiktas, pagal patikimumą ir remonto paprastumą puikiai dera prie mano seno Land Roverio (draugai lazdavoja, pagal tendencijas, greitu metu žmoną turėčiau persodint į Mercedes Benz W123 :D).

 

Va vaizdelis:

post-7700-13921165860161_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O, čia labai gera tema! Ir ne todėl, kad aš iš motociklų duoną valgau :D/> Man tai iškart čia tokia idėja šovė - galim susibėgimą pasidaryt. O kad per daug organizuot nereiktų, galima prie kokio sezono atidarymo/uždarymo prisijungt! Vėliavą išsikelt. Žodžiu, jėga.

O aš tai, nepaisant, kad pardavinėju kitą markę, savo turiu seną patikimą Honda XRV750 Africa Twin - sunkų kelioninį enduro, kurį nesibodžiu įkišt ir į pelkę (kai šeima vienam išlėkt leidžia). Daiktas, pagal patikimumą ir remonto paprastumą puikiai dera prie mano seno Land Roverio (draugai lazdavoja, pagal tendencijas, greitu metu žmoną turėčiau persodint į Mercedes Benz W123 :D/>).

 

Va vaizdelis:

Superinis moto,nezinau kiek tau bet mano amziui pats geriausias endurcikas.Nors neteko tureti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.