Pereiti prie turinio

KZJ-78 klausimai


Rekomenduojami pranešimai

post-7682-13925729537396_thumb.jpg

I standarta telpa 33x12.5 bfg mt padangos, uzdejus 1.5" rastafkes. Tiesa standartines spyruokles ir amortikai turi buti tvirti ir priekinio bamperio kampai pripjauti siek tiek. Kitaip liecia posukiuose bamperi ir daugiau pakrovus per duobes galinius ratus. Rekomenduociau 5cm lifta.

Rastafkes is Merio ir sios padangos ant standartiniu ratlankiu tinka idealiai - padanga priepat arkos krasto, bet neissikisa.

 

Gal kam pravers kada nors ieskant..

Redagavo Vertejas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

post-7682-13925729537396_thumb.jpg

I standarta telpa 33x12.5 bfg mt padangos, uzdejus 1.5" rastafkes. Tiesa standartines spyruokles ir amortikai turi buti tvirti ir priekinio bamperio kampai pripjauti siek tiek.

 

Gal kam pravers kada nors ieskant..

 

:) Liuks informacija.Maniskis viens prie vieno kaip tavo.Net spalva identiska.Vis svarsciau,ar tilptu 33 ratai :rolleyes: .Dabar jau viskas aisku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na pravaziavus ispudis liko labai teigiamas. Duobiu "nera", masina plaukia o dirba vaziuokle. Skirtumas tik toks kad auksciau ir nesisupa nei per duobes, nei posukiuose. Ziuresime kaip laikys. Foto sesija bus rytoj, sutemo kol montavom..

vi5o.th.jpg

2j2q.th.jpg

x1d7.th.jpg

l7aa.th.jpg

ziz6.th.jpg

 

 

P.S. bamperi priekini vis tiek teks pripjauti kampuke, nes vos pasukus vaira per duobes arba stabdant kliuva siek tiek. Kitas variantas ji prisukti bent 1-2cm labiau priekyje.

P.P.S. kliuna tik vienoje puseje. Kazkodel kaireje bamperis prisuktas visai be tarpo, o desinej siek tiek i prieki su apie 1cm tarpu - ten nekliuna. Meginsiu prisukti ir kaireje labiau atsikisusi.

Redagavo Vertejas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki, pas mane TLC 73, sudetos IRONMAN spyruokles, martizatoriai Patrulio GR. Vaziuojant suptis nesisupa, bet per duobes strakalioja, gala daznai pasvaido, zodziu kietoka. Ka patartumet? Keist spyruokles ir martizatorius kito gamintojo, ar galima palikti IRONMAN spyruokles ir idejus protingus martizatorius normaliai vazineti. Eksplotacija - kaimo "autostrados", misko keliukai, retkarciais Ofroad varzybos, pasivazinejimai. Kiek kainuotu kito gamintojo komplektas, ar tik mortizatoriai be spyruokliu???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.