Pereiti prie turinio

TLC 120 Pneumatines pakabos Poltergeistas


Rekomenduojami pranešimai

Pries 2 men is autostrados issukus pajutau, kad masina kaip suoliukas, grizes namo, lendu po apacia, akurat, pagalves pilnai nusileidusios, ir visas kebulas ant atbojniku pasidejes. kadangi jau man taip buvo, na pan bent, iskart itariau aukscio reguliatorius. ryte susiruoses vaziuoti i garaza, uzsivedu, ir suveikia kompresorius, masina pasikele iki N ir normalu. zodziu as vistiek i garaza, lupt lauk tu aukscio reguliatoriu. nusilupu, pasitikrinu varzas, viskas okey. zodziu uzdejus atgal, uzvedu masina, ir ji aisku visdar ant N padeties, tai sugalvoju patikrint ar pakels iki HI. Ir pakele, tik nuleisti, nebenuleido, mygtukas salone, nulis emociju. isvaziavau, isibegejau iki 60km/h, ir ji automatiskai arba pakelia jei buvo nuleista, arba nuleidzia jei buvo pakelta masina. Suveike, N lygis, masina minksta, Super! Nors ir mygtukas nereaguoja, svarbu minkstai vaziuoja. Nuo to laiko, karts nuo karto taip atsitikdavo, kad masina paseda, bet stebuklingai ir pasitvarkydavo pati. Uzvedant masina, po 3 sek isijungia kompresorius jei masina stovi zemiau nei turetu, o jei grizai su minksta masina, tai nieko nedaro, bet mygtukas aukscio reguliavimo jei veikia, reiskia ir masinos auksti reguliuoji tu, jei neveikia, vadinasi Menulis.

zodziu viena diena neistveriau, nusivariau i diagnostika, parode kad nemato kompresoriaus. nutryne klaida, viskas gerai, veikia normaliai. Ir taip po truputi po truputi daejau iki to, kad tenka vaziuoti su suoliuku, o jei su minksta masina, tai jau svente. Vaziuojant iki Solorinos, du kartus masina tapo minksta ir vel atvirto suoliuku, nestojant, negesinant masinos. Kompresorius pucia 3 Barus, taciau vistiek viena karta pripucia normaliai, o kita karta isvis vos 5mm pakyla nuo tilto. O blogiausia yra tai, kad uzvedus karta ji tiesiog prastovejus apie 1min laiko, sugalvojo kompresorius suveikt ir pripusti pagalves.

gal kas nors esat su kuo nors pan susidure???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane buvo ta pati problema ant Lexus GX470, čia ta pati Toyotos 120 baze su pneumatika. Šokinėjau, kaip paprigunčikas :D

Bėda buvo aukščio reguliatoriui, o jie dažnai pareina (pradeda grybaut), ir oro pagalve su maza skylute.

Mototoja 3 dienas priežasties ieškojo: prastovi visa nakti, nenuleidžia, tik pajudi, pavažiuoji kažkiek ir vėl šokinėji :D

O bajeris tas, kad pagalve atsistoja taip, kad pati užkemša savo skylute per sulinkimą ir auto savo vietoj, pajudi, susijudina ir nusileidineja, o daviklis tai suveikia, tai ne.... Vat ir visas bajeris.

Pakeičiau davikli (šrotinį) 200lt ir pagalve radau už 200 lt (irgi šrote)

Viskas, bėdos baigėsi :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.