Pereiti prie turinio

karine apranga


gince

Rekomenduojami pranešimai

Rietavo turguje žmogus jau keli metai prekiauja karine apranga,turi ir dėvėtos ir naujos. Pasirinkimas pilnas nuo batų iki kepurių.Turi skirtingų armijų aprangos. Aš pirkau komplektą anglų armijos desert stiliaus -batai ,kelnės, apatinės kelnės, maikutė trumpa, golfas, bliuzonas, ir striukė, kainavo 400lt,pirštines davė dovanų, lyginti su armijai ir civiliams kainų net neapsimoka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ui.

Taigi einat į airsoftgun.lt arba kariai.lt forumus ir žiūrit, kas ką parduoda, arba rašot ką norit pirkt.

 

Nors aš mieliau renkuosi "kuitymukukus" ir gerų firmų turistinius drabužius. Už karinę aprangą viskuo geriau- nu nebent reikia kamufležo.

Redagavo Kykas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esu karta mates, pastogese prie tu geltonu pavilijonu, vien karine apranga prekiavo. o siaip kadaise kretingoje buvau rades prekeivi, turejo beleko, net ir visokiu zvejybiniu kostiumu. gerai pasikuites archyvuose, gal pavyktu rast kontaktus. Taciau jei "prava" gali padeti tuo klausimu, tai ar verta ko ieskoti? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Specialiai vaziavau i Gariunus ieskoti aprangos, bet neradau (išskyrus prekeivius zvejybos irankiais, kur tokios aprangos pasirinkimas minimalus). Tad arba nemoku ieskoti arbe tokio pardavejo nera.

vadinasi kai buvai tai jie nedirbo, yra pirma angare (tas kur sudege) ten tikrai neblogas pasirinkimas, po to prie didziosios kavines ant metaliniu remu zmogus susikabines prekiauja, ten irgi yra i ka paziuret...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 metų...

Gal ir googlinai, netikrinau ;)

Manau, kad tai, ką galima gauti naujo už 35€, neprilygs originaliai kareiviškai lovelei. Jei matmenys netinka, tada jau kitas reikalas.

O jei 30€ kainos skirtumas tau reikšmingas, tada, kaip sako anglai, sorry for you ;)

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pries oja sitos kur po 30€, kainuodavo po 50lt, o kur dabar po 70-100€ 100-120lt, tai salciucia buvo teisi su konvertavimu :D  uz 70-100€ iseina afigenas karpinis gultas, koki beje ir turiu, bet del tam tikru priezasciu gultas netinka ir reikia paprastos rasklauduskes tokios, bet tiek moket uz ja tai ranka nekyla :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.