Pereiti prie turinio

trooper / monterey galiniai stabdziu suportai


tunks

Rekomenduojami pranešimai

gal kas susidures, kuriems modeliams dar buvo skirti trooperio galiniai suportai?

reikalas tame, kad man nurudyjo cilindrukas,per salnykus pradejo stabdziu skysti varyt, reiktu gauti ir cilindruka, ir gumini zieda, ir ta salnikeli. Bet cia kompe pardej ziurejo, ir nieko gero nerado, ir kam dar ejo, nuo kokio modelio galetu pritaikyt irgi nepamate.

Nesinori tiketi kad tik trooperiuj vienam buvo stampuotas suportas, nes pagal dydi atrodo kad galejo ir kazkokiom lengvuskem detis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

diametras 41, aukstis 60 berods. nu pardavejai normalus, autoaibej. tik kompe nieko nerodo pagal trooperi ar montereju. labiau tradiciniam modeliuj sako iskrenta ilgas meniu su kiekvienu komponentu atskirai, o sitam neiskrenta, tai nieko paziuret negalejo, kam tie suportai dar tinka. O pagal diametra vietoj nieko nepririnko.

Rytoj varysiu dar i kita parde, sestadienis buvo tai jau niekas nebedirbo daugiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandyk užvažiuot pas šituos http://inter-cars-lietuva-klaipedos-sudmantu-filialas.autopolis.lt/ - bent aš tai iš ten detales imu ir pakolkas gaunu beveik viską ką reikia. O jei neturės tai ryt vakare duosiu žinot nuo kokio modelio dar tinka tie cilindriukai - turėtų būt ta info jų normaliam kataloge.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirmam poste primelavau biski. stumokliukas man nurudyjo ne cilindras su visu keru :)

anivai, intercars nieko nepasiule. stumokliuka gavau lirostoj. bet atsirado ir daugiau pirkiniu, kadangi ratas buvo nuimtas,ir buvo seniau itarimas kiles, patikrinau ir rankinio bugninius stabdzius, kuriu beveik ir neberadau. Ir dar kitoj pusej pasirodo uzkirmyje buvo negyvai varztai, kurie laiko stabdziu suporta, ir smaukosi. Kaip cia taip isejo galva neisnesa, nes vislaik sutepu kaladeles keisdamas. tai vienas toks varztas net truko viduj, kita kaitindamas siaip ne taip iskaliau.

tai va, stumokliukus gavau, profiliuota gumini zieda, kur i cilindruka isistato priderinom kazkurioj pardej,ta gumini sijona, kur maunasi ant stumokliuko, ir pas mane viela metaline isitvirtina i cilindruka tai kur nori ieskok, priderinom kazkoki pagal diametra be ziedo vielinio, gal sueis, nes originalu gumikiu komplekta uzsakyt pakainuotu apie 250lt. kosmosas kazkoks. varztu suportams irgi niekur neradau, kaip tik uzsakyt, ir uzsakyto kaina 50lt. tai uosvis pratekins. bugninius stabdzius uzsake, vakare atejo, jokiu spyruoklikiu, nieko, plikos kalades.is pirmo zvilgsnio pagal sena tai kaip tokios, kai sudejau bugnas neuzlipa. Pradejau ieskot bedos, ikirpimai tai siauresni tai ne tokie gilumai,skiriasi ten pora mm sen pora mm ten ir bugnai neapzioja. dailinau as juos su turbinke visa vakara ir dar nebaigiau, bet uzlips su laiku :)vienu zodziu paprastas procesas pasidare ilga kelione per kopas, su puse dienos parduotuviu maisymu ir dar cia truks kol viska surinksiu. ir is esmes vien del to, kad niekas tokiam modeliui nieko neturi, turi parinkinet ir taikyt po gelezele, ir gumos ziedeli per visas rajono pardes...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai pagal tuos išmatavimus arčiausiai teisybės būtų stuomokliukas nuo Škoda Oktavia; Seat Toledo ; VW Bora pagamintų nuo 05.99 .

CQ71415101 (Lauber) 41x51 .

O anksčiau , kai nebūdavo tokių daiktų pirkt, tai iš neržos tekindavom ir dėdavom.

 

Grįžtant prie tavo biedų tai stabdžių mechanizmams tept ne bele koks tepalas tinka. Tam reikalui yra spec. tepaliukas kuris nebijo vandens ir atsparus temperatūrai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei tiksliai pamatavus tai tai stumokliukas 41.2 diametro, ir 43 aukscio. gavau tokio pat diametro bet 3mm ilgesnius. Bet atrodo kad tiks be papildomo tekinimo.

 

Na as su litolu tepu viska paprastai.tas irgi nebailys vandeniuj ir temeraturai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.