Pereiti prie turinio

reikia protingu minciu renkantis busika


tunks

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 104
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

šiaip tai gazelės ieškok 4x4. pravažumas geras, vietos normaliai. va tokią kaip paveiksliuke imi ir leki per stroikes mudus apavęs be vargo :) yra ir dviguba kabina plius bortai (tiesa trumpoka kūzavėlė gaunasi) yra ir vienguba kabina su normalaus ilgio bortais. trys kėdės ir vietos gipsui, kastuvam, lentom ir kitam šlamštui ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkas kalbejo apie voyagerius. is patirties-staciausi nama,turejau 2000 town&country,tas pats voyageris,tik rimciau surinktas amerikonas. taigi,isemus visas sedynes dugnas galima sakyti lygus,jo ismatavimai 126x250,kazkas tokio. esme,kad gipsa krauni ir uzsidares bagazine sauni nugara isrietes. dar pliusas,nera pavaru svirties per viduri grindyse,4m profilius veziau be didelio zaparo,islinde gal tik kiek maziau nei metras. nei veliavu,nei ko nereikia. dar pliusas,gale linges,niekas nesulus kol nepribirbinsi 1.5 tonos,o ir tai atsirems ant atboiniku ir gatava. pas mane buvo 3.8 motoru,jegos iki valios,pakrovus tona ziebdavo ne ka prasciau nei tuscias,tik stabdziai jausdavo svori. eksplotacija pigi,nes jos elementariai nera,niekas ten neluzta,negenda, jei pilsi i motora ka reikia. pardaviau su sirdagrauziu,nes uzsinorejau grand cherokio. dabar noriu vel chryslerio... superine masina. :liux:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesikabinek, niekas nieko neiesko siknoj. buvo viesai pateikti pamastymai, ir klausiama protingensniu ar pagal tas misles eina ka atrasti.

Pagrindinis motyvas-visureigis darosi per mazas, ir per gaila ji drengti, ir pernepatogu su priekaba pastoviai tasytis.

Is kur tu emei kad ieskau 4x4 buso ir butinai papigiai tai nzn... :scratch:/>

Na galvojau kad as nedaskaiciau bet pasirodo pats jau maisaisi...geriau keleivinis nei krovininis, kad nereiktu keliu mokescio moket, bet kad uztektu B kategorijos pazymejimo(neatsimenu tiksliai nuo kiek keleiviu B nebeuztenka). ismesciau nereikalingas sedynes iki kitos TA ir tiek bedos

Ilgis turetu buti toks, kad tilptu bent jau 4 zmones su vairuotoju imtinai, ir dar uz ju nugaru 3m vietos liktu(pvz gipskartoniui transportuoti)

Praaukstinimas irgi labai padetu.

visi varantys ratai.

apie 10m amziaus, nes jaunesniu galiu ir neikasti

 

yra pasiulymu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šiaip tai gazelės ieškok 4x4. pravažumas geras, vietos normaliai. va tokią kaip paveiksliuke imi ir leki per stroikes mudus apavęs be vargo :)/> yra ir dviguba kabina plius bortai (tiesa trumpoka kūzavėlė gaunasi) yra ir vienguba kabina su normalaus ilgio bortais. trys kėdės ir vietos gipsui, kastuvam, lentom ir kitam šlamštui ;)/>

bukas klausimas, bet kas cia per marke? rusu gaz'ikai ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oj Teodorai.. ir kur parasyta ka papigiai?

10m senumo busikas buna nuo 3k iki 30k su ne kuriom retom isimtim persokanciom sios imties viena ar kita krasta ;)/>

Na papigiaja neparasyta,bet galvoje tokios mintys krebzda... :lol: cia jau ygimta. Nes tokiuose kriterijuose kas buvo surasyta is shudo nieko nerasi, jei kazkas bus vertas demesio, kaina turetu but gan aukstoka. Sakau be jokiu piktumu,sekmes pajieskose. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats geriausias variantas - Fiat Ducato. Krovinių skyriaus ilgis 3,4m. Gali pertvara perkelti ir įsideti sėdynę. Galėsite penkiese važiuoti ir dar medžiagų, įrankių gerai užsikrauti. Prieš porą mėnesių pardaviau Ducato maxi 2004m. 5500lt. Variklis 2,8cm, 94kw. Uždedi ant priekinės ašies padangas mėdvėd, važiuosi, kaip su 4x4. Jei turi kieme minivena, kam svaigsti apie dar viena. Nieko tu į juos neįkrausi. Perkant darbo įrankį reikia žiūrėti plačiau, įžvelgti ateitį. Šiai dienai užtenka mažesnio, o po mėnesio? Tie visi Transporteriai brangūs. Voyager neturi tiek vietos, dar jei dujų balioną pasistatysi viduje, visai sumažės. Ducato turi dvi silpnas vietas, greičių dėžė, pr amortikų atraminiai. Daugiau ten viskas gerai. Jei pats važinėsi, o ne vairuotojai laužys, laikys be problemų. Rūdys, kaip ir visų mikriukų. Geriausias variantas nuo 2003m. su 2,3cm varikliu. Jie silpnesni už 2,8cm. ne taip dėžę laužo. Nors dėžių kainos nukrito, anksčiau kainuodavo 3000lt. dabar galima nupirkti ir už 1200lt. Kas, kad krovininis. Papildomai TA išleisi 500lt. Keliai 900lt. Jei darai verslą, turėsi maxi įrankį, kuris tuos 1400lt. uždirbs greitai. O mikriukas 4x4, nesamonių nesamonė. Nebent tu offroad trasas įrenginėsi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2.3 variklis geras? :D/> apsaugok dieve nuo tokio gerumo. 170k tik atlaike,ir pabiro. idejom sena 2.8 kur ner jokiu elektroniku,mechaniniai purkstukai,ir pasimirso visos bedos. beje ducatas 2006 metu.

Man nuo 2007m. du varikliai biro 2.3cm(2.8 nebėra), pravažiavo 300000km.

Pirkot naują Lietuvoje?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visumoje abu varikliai geri. Pas viena didesnis resursas, kitas ekonomiškesnis ir mažiau laužo dėžę, pusašius. 170 linkti negalėjo, arba nekeisti tepalai, atsuktas spidometras, gal ir koks brokas. 2,3 variklių mažesnė pasiūla. Esu matęs ne vieną parvarytą iš Eu. su 500000km. prabėgu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na papigiaja neparasyta,bet galvoje tokios mintys krebzda... :lol:/> cia jau ygimta. Nes tokiuose kriterijuose kas buvo surasyta is shudo nieko nerasi, jei kazkas bus vertas demesio, kaina turetu but gan aukstoka. Sakau be jokiu piktumu,sekmes pajieskose. ;)/>

ta as suprantu, visi nori pigiau ir geriau, bet nemanau kad siuo atveju isdegs :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei turi kieme minivena, kam svaigsti apie dar viena. Nieko tu į juos neįkrausi. Perkant darbo įrankį reikia žiūrėti plačiau, įžvelgti ateitį. Šiai dienai užtenka mažesnio, o po mėnesio?

trooperis daba uz minivena tarnauja, ir pilnai su tavim sutinku kad antro panasaus nereikia. Del to ir minejau kad voayageris, dar ten mitsius kazkuris tikrai man per mazi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neseniai praeitas etapas. reikejo krovininio/keleivinio (8-9 vietu B kat.).

buvo vienas ducatas 4x4 keleivinis (su rankiniu tilto pajungimu!), nuplauke is panoses:( dar vienas krovininis stovi kaune lyg tais, bet be kardano (netikrinau is arciau). gaminami iveco daily busikai 4x4 (tokia vaziuokle turiu, nera priekaistu), bet jie supuve, ju kainos nesveikos ir nera ant lietuveles pasirinkimo:)

Galutiniam variante nupirktas transporteris syncro. Ziuresim kaip tarnaus.

 

Priekaba ir man nelimpa, su krovininiu zymiai patogiau.

 

Sekmes

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.