Pereiti prie turinio

Samuras 1.3 ar vitarus 1.6 ?


salmonas

Rekomenduojami pranešimai

Pats viską paklausei ir viską atsakei :D

Geriausia Samurai su Vitaros 1,6 :)

Su paprastu Samurajum tau nepatariu prasidėt, nes esi mėgėjas anglių užmest, o su Samurajum stockiniu nieko nesigaus, antras palėtintas išvis jam nereikalingas, tik pirmas...

31-32 simexų nelaikys nei vienas, pagal mane :) Tiksliau gal ir laikys, bet neišsuks. Ir sankabų keletą įsimesk iškart į bagažniką, kai su 31 simexais į balą važiuosi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieks su 31 simexais nevažinėja, nes tik asfaltu juos pavežtų ;) Turėjau tokią kvailą mintį, bet galutinai apsisprendžiau to nedaryti, kai per Pabradą pasvilinau sankabą (nauja buvo dėta prieš metus). Didelių klaidų vairuodamas nedariau. Akivaizdu, su Simexais sankabai mirtis būtų labai greita.

Samurajaus smulkmenas darausi pats, sankabą keitė Vycka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Salamonas :)/>/> pas Gytman dar nera ten nieko isspausta :)/>/> nebent jis poto dar kazka ten pribure :)pasikonsultuok su Vycka :)/>/> papasakos kas ko yra pridare ir samurai tikrai vaziuoja labai gerai tik reik moketi :)/>/> https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/532938_559868474033263_575416024_n.jpg apie ta geltona Vycka papasakos nes daug ten visko jis dare :)/> jai gerai pamenu reduktoriai nuo vitaros ten dar kazkas letinta ir tikrai nedega sankaba :D/>/> o cia mano su 33 ratais ir ideta litrine razdatke https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936456_559531227400321_1565365840_n.jpg :)/>/> tai esme :)perki samurai dedi vitaros 1.6 varikli litrine razdatke ir ziuri reduktorius :)

Redagavo Dusk
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As gerai pamenu kazkuria pakatuske kai pralekiau bala o tu poto zadejai simexus detis :DD zodziu, kiek suprantu tiek kiek pas tave ispausta is samuno tiek jau riba..maniau samas patvaresnis :)/> o apie swapus variklio negalvoji?

Pas mane viskas originaliai, tik body liftas ~5cm, daugiau niekas nedaryta.

Su originaliu varikliu lėtinimas razdatkės ar porų pagalba, mano supratimu, beprasmis dalykas (į kalną užvažiuot nepadės, o purve ir taip raudoną ribą dažnai pasiekiu tachometre). Na uždėjus 33' ratus - galbūt. Bet 33 dar sunkiau pasukti, kad išsivalytų, 31 mudai jau ant ribos.

Apie variklio swapą aš galvoju, jau du variklius apžiūrėjau per paskutines kelias savaites, bet dėl jų būklės/kainos dar nenupirkau.

Neskubu, nes variklis mano 1,3 nekelia jokių rūpesčių, tik kai kuriose vietose trūksta galios...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ta su bugeriukais tai kazkur ciupinejau, grazuolis :) a kodel visi i vitaros varikli ziuri, tai jei jau deti kita tai iskart gal kazka galingesio, gi ir tu paciu 1.6iu galima rasti tik su daugiau kw, ar vitarinis variklis tiesiog lengviau dedasi ir galios riba ties tiek kiek gali laikyti samo mazgai?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ta su bugeriukais tai kazkur ciupinejau, grazuolis :)/> a kodel visi i vitaros varikli ziuri, tai jei jau deti kita tai iskart gal kazka galingesio, gi ir tu paciu 1.6iu galima rasti tik su daugiau kw, ar vitarinis variklis tiesiog lengviau dedasi ir galios riba ties tiek kiek gali laikyti samo mazgai?

Del Vitaros variklio Tu visiskai teisus :) net ir Vyciokas tai pritars galima statyti kitokius variklius bet tada reik daugiau visko burti :) silpna vieta kardanai :) kaip per Xbrada ant ledo sniego aikstelei issukau ratus ir sonu isvazevau ant asfalto to ir uzteko kad kryzme linktu :) Desi labai galinga varikli keisi kardanus su kryzmem uzdesi rimtus keisi reduktorius arba is vis tiltus :) ir reziume tik kebulas su remu liks :) siaip pats geriausias variantas yra Vitaros 1.6 variklis litrine razdatke ir 33 ratai :) na o jai nori letesnio dar vitarinius reduktorius susidedi ir vsio :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane litrinis. Bandau nuo pagrindu prikelti naujam gyvenimui. Tai misliju irgi standartiskai 1.6 vitaros motoras, litro razdatke ir simexai 237-75-15, navarkes, bet pamatavus juos gaunasi 30.5

 

Ir ant tokiu ratu man truksta kokiu 2-4cm lifto, kad galima butu drasiai sukiot vaira ir sokinet per griovius. Tai galvojau linges ironman det, bet paziurejau, kad gal brangoka biski. Tai dabar itariu kai visa rema virinsiu, biski auskarus pailginsiu ir pervirinsiu (pastumsiu arciau vienas kito), kad isgauti tuos 2-4cm, tai teks ir linges is naujo pakalti.

 

Aisku noretusi toliau lysti. Didesni ratai, kiti tiltai ir t.t. Bet cia kaip ir minejo, po tokiu noru beliktu tik samo remas, tad sita reikala atidedu velesniam, jei uzeitu noras koki np isigyti, ten gal ir butu prasmes daryti tanka. Samas tegu lieka samu.

 

A dar ratai platinti su didesniu ismetimu ir rastafkes. Kai viskas buvo surinkta prasesi kujo i kebula vienoj vietoj(ties pedalais, kojomis, toks gumbulas yra, ji reiketu atidubasinti), nes netilpo ratai. Bet nebutina, nes kabindavo ta vieta, kai stipriai griovin kaldavai posukyje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del verstu tiltu pakanka 50lt, del motaro 100lt :) Su salyga, kad tave gerai zino ir tikrai zino, kad dzipas po miesta nekursuos :)

 

Bet gi kiek jie tu samu mato ? Jei dokuose ir variklio kodas butu tai jau kita sneka. Kad ir kaip bebutu, as bandysiu prastumti su 1,6, kolkas teigiamai nusiteikes.

 

Pas mane litrinis ir kiek suprantu tai ilgieji tiltai.

Redagavo noriuskaityti
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar nepamirškit apie TA. Ką sakys "egzpertas" vitaros mono purškalą radęs po "litrinio" Samo kapotu? huh.gif

 

xz nedaug ten skirtumas, ir ten ir ten po kapotu dar galima dvese atsisesti shalia variklio biggrin.gif nuzulinsi su burbalke uzdara nuo kolektoriaus jei jau taip. o jei ir ne tai koks skirtumas ar karbas ar sudeta moderni variklio valdymo elektronika. variklio kodas dokuose pirmenybe!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.