Pereiti prie turinio

Gruzija visureigiu


Dragon

Rekomenduojami pranešimai

siap siek tiek apie vyna, vadinamas ju naminis baltas tikrai nekazkas ;), raudonas kaip papuola, todel geriau cha cha gert kazkaip blogos nebuvo :)

saslas kaip ir rase Meris taip nemarinuojamas, marinuojamas kazkaip kitaip vadinasi... bet tas nemarinuojamas tikrai geras.. kas liecia tbilisi, tai tikrai yra geru vietu

kur nebrangiai prisikimsti (15lt zmogui iki soties), sveciuose irgi gerai padaro, tu paciu chinchal gali nusipirkti pagamintu, kiekvienam didesniam kaime kokiam name bobute daro ir kaina ten ju gaunasi, nu kad nesumeluociau apie 50centu vienas, kai vilniuj gruzino kabake artai 15lt uz 4 :D, nusiperki ir verdi, kai atsala, pasikepi keptuvej...

vienu zodziu chinxali+saslas+kebabas ir chacha pietums :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vakar ragavom vyną iš Chvančkara vynuogių, kurios rūšies labai mėgo Stalinas... vnz kislotnas toks, ne mūsų skrandžiui... :) bet kai degustavom, tai buvo skanesnis... toks įspūdis, kad parduodamuose buteliuose kitas supiltas nei duoda ragauti... ir dar, ši rūšis pagal Vikipedija auga Svanetijoje, o mes vyną pirkom kitam Gruzijos gale - palei Turkiją... taigis tas Vine Route veikėjas matyt priskiedė turistams :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vakar ragavom vyną iš Chvančkara vynuogių, kurios rūšies labai mėgo Stalinas... vnz kislotnas toks, ne mūsų skrandžiui... :)/> bet kai degustavom, tai buvo skanesnis... toks įspūdis, kad parduodamuose buteliuose kitas supiltas nei duoda ragauti... ir dar, ši rūšis pagal Vikipedija auga Svanetijoje, o mes vyną pirkom kitam Gruzijos gale - palei Turkiją... taigis tas Vine Route veikėjas matyt priskiedė turistams :)/>

 

Vynas išpilstytas ir laikytas buteliuose visada skirsis skoniu nuo pilstomo vyno.

taip pat neverta pilstomo vyno piltis į butelius ir vežtis namo (tipo lauktuvių parsivežti),

jis per kelias dienas pakeičia skonį, ir nesvarbu ar tai stiklinis butelis ar plastinikis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neeee.... :) ragauti davė iš butelio su etiketėmis... bet gal į jį ir supila kas kart kad pilnas būtų... biggrin.gif o kur iš ąsočių ragavom, tai pirkom bambalius x5, l jau supilstytus... ir savaitę mėgavomės, skanus buvo vynas europinis standartas...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 4 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.