Pereiti prie turinio

Langu gumos


Rekomenduojami pranešimai

dariau dar tokią procedūrą - praplatinau duryse griovelį gumai ties sujungimu lango rėmas-durys.... toje vietoj yra siauriau ir spaudžia stiklą... platinama įstačius rakto galvutę ir plaktuku... stiklai laksto geriau...

 

plovimas teigia suminkština gumą... bet manau reik pasidomėti kokia kita priemone paminkštintų gumą...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane ta pati problema.

O koks rezultatas to plovimo? Ar apsimoka zaisti?

Ir gal kas zino kiek naujos kainuoja jei pirkti ir keisti?

Angluose pas mus kainuoja apie 300£ cia toyota centre as manau kad brangu paskui maciau diedas toks youtube purskala reklamuoja bet man nerimtai atrodo

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienas iš nedaugelio dalykų 80 modely, kuris konkrečiai užknisa...

Saviškėj bandžiau supurkšt silikonu, taipogi išvaškuot su paprasta žvake, bet rezultatas trumpalaikis.Galiniai langai-dar dar, gal dėl to, kad mažesni, o priekiniai dar ir kažkaip persikreipt bando, juos kilnojant :blink: Blin blin, nepamenu nei vienos iš turėtų mašinų su el. langais ir tokio tipo problema.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau gal nusišnekėsiu bet vistiek išsakysiu savo pamastymą, galbūt problema giliau negu langų gumos, gal papraščiausiai persilpni langu varikliukai ? Laikui bėgant guma įgavo šiurkštesni paviršių ir jie papraščiausiai nevalioja ?

 

 

o man ant patrulio po karpatu atvirksciai pradejo labai gerai vazineti, o pasirodo priezastis paprasta jie tiesiog buvo nuolat darinejami sturmano bei keleiviu ir prarabotalys :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane ta pati problema, buvau issiardes vienas duris pilnai, sutepiau visa mechanizma su purskiamu tepalu, viskas ten atrodo puikiai, nei uzpupe, nei uzrudyje, langu gumas supurskiau, bet langai vistiek atsidaro pora cm ir strigt pradeda :angry:

Kaip ten su tuo plovimu gumu? Ar tikrai padeda?

Dar turiu minciu imontuot el. varikliukus nuo kokios kitos auto, gal tikrai jie ten per silpni, bet cia jau krastutiniu atveju :)

Jei kas isspresit sia problema, pasidalinkit sprendimo budu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia tikrai ne varikliukai problema tepiau ir as mechanizma nieko nepadejo pazystu viena angla kur tik tlc80 ardo dabar pas ji gal kokie 6 stovi ir pas visus tas pats sako vienintelis keist i naujas bet kad brangu as labai tikiuos kad lietuvos auksarankiai ras problemos sprendima pas mus genuose is sudo daikta padaryt urogramuota

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.