Pereiti prie turinio

MP 2 kėbulo remontas


Arunasss

Rekomenduojami pranešimai

Ruošiuosi nuimti MP 2 plastikinius gaubtus ties ratų arkomis bo matau, kad teks kiek padirbėti ties rūdimis. Konkrečiai domina galino rato arkos apvadas. Tuo pačiu bandysiu nuimti prekinį ir galinį bamperius profilaktiškai patikrinti kaip ten kas gyvena. Gal kas bandėt nuimti ir vėl po to uždėti? Ar yra kokie niuansai, kuo iš anksto pasirūpinti, kokie instrumentai reikalingi?

Redagavo Arunasss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dazniausiai povisu situo reikalu gyvena skyles :D

buferiai nusiima lengvai, o plastmases ant sparnu tai net nezinau. kazkaip maciau kad jos dalinai ant sponkiu, dalinai ant kliju. jauciu paskui sunku jas prilipint atgal, nes gali tekti prispausti pagaliais prie sienos masina pastacius. pafotkink ka rasi po jais

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Ten kai pradedi ir galo nėra. Teko ir kėbulą kitą pirkti (pirkau anglą be plastmasių), kad prikelti iš numirusiųjų. Su plastmasėmis, kad sudėti, priglausti tolygiai prie kėbulo, pavargti reikia. Gaila nuotraukų neturiu remonto metu, tik trys telefone mėtosi. Vėliau galėsiu įkelti galutinį rezultatą MP.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pragrežiau skyles plastsmasių apačioje... kur įmanoma. Kad būtų šiokia tokia ventiliacija, ar vandeniui nutekėti. Nes ant priekinių durų plastmasių būvo skylės. Nuėmiau ir jokių rūdžių nėra. O ten kur arkos, skylių nebūvo ir viskas sušūtę.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Trumpas MP2 rėmas gerame stovyje ir mane domintų.

 

Tiesa, aš dabar krapštausi po truputį ties saviškiu. Mini kėbulo projektukas. Galvoju skardas palopyti. Kokios skardos (storio, karšto ar šalto valcavimo ir pan.) ieškoti. Ploniausia ką radau - karšto valcavimo 1.5 mm, šalto yra net ir nuo 0.7 mm.

 

Patarkite kas apie tai supranta.

Redagavo Arunasss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.