Pereiti prie turinio

MPII 2.8 kaista variklis


Svečias BMWGmbH

Rekomenduojami pranešimai

Svečias BMWGmbH

Sveiki, gal turite kokiu minciu?

 

Vaziuoju, pradeda pusti salta vejali salone, stebiu temperatura - pradeda kilt.Stoju, gerai kad prie namu:). Ryte dapilu tasolo i radiatoriu, uzkuriu salta, issipletimo bakelyje burbuliuoja. Aisku yra beda. Issiimu termostata - geras, pompa - gera. nulupu galva, tarpine kaip ir nieko lygtais bent jau akivaizdziai. Galva i alytu patikrinti. netrukusi, taciau biski pasimeciusi. Pakeicia forskameras, nuslifuoja. Su galva viskas turi but ok (nu bent jau kur geriau kas sutvarkyti galetu nei ten nzn). nuperku reinz(kiek domejausi vienos is geresniu) tarpine. liniuote uzdejas paziuriu bloka ar nekreivas. nu bent jau 05 siupas nelenda. ta pacia liniuote ant sutvarkytos galvos taip pat nelenda, nu viskas turi buti ok. ant bloko pavirsiaus ji svariai nuvalius buvo keletas akeliu prie kanalu, motoristas patare bloko pavirsiu patept kazkokiais "Indian" berots klijais del tu akeliu. patepiau, uzdejau tarpine, galva verziau kaip tarpines gamintojai rekomendavo, gavosi apie 125nj galiniam rezultate. Na ka uzkuriu, nuorinu ant laisvu kaip ir viskas gerai, peciukas syla,slanga biski pokiete virsutine bet ten ir turi but iki 1bar spaudimas, vaziuot ir vel tasola lauk ir kaista....:/ atvesines dapili tasolo ant laisvu vel viskas ok bet issipletimo bakelyja burbuliuoja, vaziuot arba apsuku tasola lauk....

 

Padekit iveikt galvos skausma nes is tikro nebezinau ka daryti, ar iskart imt bloka, pergilziuot kaip suprantu ir nuslifuot ji:/ is kur zinot kad sukrovus vel nebus taspats, ar geriau ieskot kito matoro.(dirba, kuriasi, traukia kaip bitute tai keist biski gaila)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pompa tikrai gera? Nes sparnuote buna prasisuka ant didesniu apsuku ir nepumpuoja antifryzo. Pas mane tokia pat beda buvo, po pompos keitimo viskas issisprende.

 

 

na bet mano manymu jaj pompa butu bloga, vistiek saltai tai neturetu pusti oro i issipletimo bakeli:/ karstai tai taip suprantu uzverda tasolas, jo nevarineja ir tada pucia. na bent jau as tai taip suprantu...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O su radiatoriumi viskas gerai ? Gal užakęs puse yra ir tik keli vamzdukai pervarinėja ?

O vandens pompa gerai pumpuoja ? Gal ji visai nebedirba arba peršokinėja.

Antifryzas jei niekur nedingsta, o tik užverda, tai nepakankamai jį kažkur ataušina.

Pas mene blokas kai buvo trūkęs, tai viską per duslintuvą baltais garais paleisdavo. Bet nekaisdavo , tik dapilt pastoviai reikėdavo.... Kai sumažėdavo skysčio kiekis , tai kaisdavo, tada pripilu skysčio.

Dar buvo su pompa bajeris, lašėt pradėjo, bet matosi lašėjimas tik kai užvestas variklis. Jei laša, tai pompą reikia jau pasikeisti, nes neremontuojama, išsimala škyvas ir per apatinę mažą skylutę varo lauk viską. Nei tarpinės, nei silikonai nepadeda. O remontas jos kainuoja dvigubai, negu ji pati iš donoro.

Redagavo dariukas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Svečias BMWGmbH

nuemiau galva antra kart ir prie forskameros radau rysku akimi matoma trukima, vel siunciau galva i alytu kad suvirintu, tai db kaip jau viskas ir ok, 1000km numyniau kolkas viskas gerai:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.