Pereiti prie turinio

Darom 2013


jeepcherokee

Rekomenduojami pranešimai

Gamta niekaip neleidžia pradėti džiaugtis pavasariu, socialinių tinklų pokštininkai sveikina vieni kitus su penktu žiemos mėnesiu, o kiekvieną saulės bandymą sušildyti žemę vėl užkloja sniego sluoksnis. Sinoptikai, meteorologai ir gamtininkai tvirtina tokios ilgos žiemos nematę jau daug metų. Dėl šios priežasties pirmą kartą per savo šešerių metų istoriją aplinkos švarinimo projektas „Darom“ šiemet įvyks ne balandį, o gegužės 11 dieną.

 

„Projektą „Darom“ visuomet skelbdavome balandį, dažnai vadinamą švaros mėnesiu. Šiemet gamtininkai ir meteorologai įtikino, kad pavasario reikia palaukti dar kelias savaites. Nesinori per metus susikaupusių atliekų traukti iš sniego. Turime prisitaikyti prie gamtos diktuojamų taisyklių, ji už mus galingesnė“, – sakė „Darom“ organizatorius Karolis Sargūnas.

 

„Darom“ 2013-aisiais stipriai auga ir žengia žingsnį į aukštesnį lygmenį, užsiimdama dar didesnę teritoriją. „Šiemet gegužės 11 dieną projektas „Darom“ vėl visus pakvies tvarkyti savo gyvenviečių aplinką, tačiau Lietuvos gamtai reikia dar didesnės pagalbos. Todėl likus trims savaitėms iki gegužės 11-osios mes pakviesime į akciją įsitraukti visų veiklos sričių įmones, organizacijas bei bendruomenes. Jos galės registruotis tinklalapyje www.mesdarom.lt, iš miškų urėdijos nurodytų probleminių vietų išsirinkti patraukliausią ir grupėn subūrus kolegų ar draugų kolektyvą „iššukuoti“ mišką nuo šiukšlių“, – sakė K.Sargūnas.

 

Akcijos organizatoriai tikisi, kad bus daug neabejingų kolektyvų, kurie prisidės prie pramogos su verte, kurios rezultatas – žingsnis po žingsnio gražesnės Lietuvos link. Na, o gegužės 11 d. tradiciškai, visi kviečiami prisijungti prie švaros akcijos savo mieste ir sutvarkyti kasdien mus supančią aplinką.

 

 

 

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/ziemos-pokstai-pakeite-projekto-darom-data-56-324926#ixzz2Q9BaPt00

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man rodos jei Darom nukėlė mėnesiui laiko tai ir Salakas atšils tik po mėnesio biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

o-jeep-o, 2013-01-03, 16:59, pasakė:

DĖMESIO !!!

 

Susiklosčius nepalankioms oro sąlygoms rengio pravedimui yra nukeliamas iš sausio 5 d. Į sausio 12 d.

 

P.S. Dalyvių paraiškas atsiuntusiems informuosiu

 

Ne visi bijo "blogo" oro kaip, kad kai kurie Molėtiškiai :D :D :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Praeita sekmadieni su zmona, jos visureigiu iskeliavom naujos navigacijos isbandyti, liepos 6-os renginiui treniruotis, - rezultate radom apie 10 lankytinu vietu Neries pakranteje, su vis kitokiais atsiverianciais vaizdais :o:liux: , deje visi jie "papuosti" musu tautieciu intelekto nebuvimo israiskom, tokiom, kaip skardines, buteliai, sukes, vienkartiniai indai, maiseliai ir pan.... :angry:

Labai pasigailejom, kad bagazine buvo uzkrauta HiLift'ais, kastuvais, buksyrais, stropom, vaiko vezimeliu ir pan... Dar labiau buvo apmaudu, kad nepaemem siuksliu maisu, bet nors ir nepasiruose kuopti svolaciu poilsio likuciu, namo grizom laimingi, kad ir iki keliusiukslese, kad ir bagazineje reikejo tvarka daryti: - siuksles nuo savo daiktu atskirineti... :rolleyes:

 

Reziume: - jus kaip norit, bet mes ir toliau sekmadieniais turistausim - siuksles i maisus ir i masina krausim, - dideliu offroud'u giliu pelkiu neieskom, - tiesiog ilsimes gamta besigrozedami, o be to ir gamta pasidziaugs nuo siuksliu tustedama, - jei kas norit prisijunkit, - siuksliu ir graziu vaizdu visiems uzteks, - Lietuvele didele, - lochu daug, - siuksliu visur apsciai...

 

Akcijose "Darom" nedalyvauju, - sestadieniais dazniausiai dirbu, bet as uz akcijas "Darom", ne karta metuose, o kasdien!!!

 

Tai kaip ar bus prisijungianciu???... ;)

 

Beje pasiulymas:

Varzybu organizatoriai galetu isteigti papildoma priza tiems, kas i finisa parveztu kuo daugiau gamtoj surinktu siuksliu... Va cia butu gera atsvara keliu gadinimui, zvereliu baidymui...

 

P.S.: LABAI LIUDNA, bet ir nuo Openo trasos, Paparciu ziede, i stovykla grizau vezinas ziurovu - sirgaliu ismestom skardinem nuo alaus... Dar karta patvirtinta, jog ir musu tarpe pydaru yra!!!... :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.