Pereiti prie turinio

JGC nesiveda - blokuoja gamyklinė signalizacija


mdvinys

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki jeep mėgėjai. Iškilo dar vienas įdomus klausimas.

Situacija tokia- pasikeitė pagrindinis kompas, mašina užsivedė, diagnostika nerodė jokių bėdų. Važiavo puikiai, užgesinus variklį ir uždarius įsijungė signalizacija. Stovi papildomas blokelis ne gamykliniam signal.pultui, kuris buvo išjungtas, t.y. iki to pravažiavimo signalkė neveikė. Gamyklinė sureagavo pati ir duoda tik užvest ir išjungia variklį. Gal kas buvot susidūrę?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tokia pat problema buvo su tu paciu metu voyager (jie labai panasus) tai dar ir prietaisu skidelio visos rodykles nukrisdavo. Uztekdavo pastuksent kumteliu per panele ir viskas atigaudavo... ,ir uzsivesdavo. Kai sis reikalas padaznejo ir uzkniso nuvariau auto i "Amerikietisku auto centra" Oslo g. 5 ten autelektrikas iskart pasake beda, tai atsilitaves mases laidelis prietaisu skidelio pajungimo "fiskej". Gryzes prisikasiau iki tos "fiskes", radau atsokusi kontakta ir sulitavau. Problema dingo. Siulyciau varyti auto ten...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, su tuo paciu meistru is AAC naujuju isvakarese dvi su pus valandos bandem istraukt mane is miesto centro..bet deja, kai susalom nusprendem palikt ramybej, nes diagnostikos kompas nerode nieko kas blogai, o signalizacijos rele tik tiksejo ir viskas.. Lauksiu siandien gal suras kame saknys..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zodziu, kaip Lince minejo, tu fiskiu jokiu nerado, net ale pagal manualus turejo but durelese jutikliai, ju taip pat nera. Baigesi taip kad AAC uztrumpino "kazka kazkur" pastate ale slapuka jei vel nutiktu kad nesivestu. Bet dabar signalizacija rakinasi su pilteliu, bet vaziuojant indikatorius vis vien mirksi. Zodziu, jei dar kas kokiu minciu turetumet...lauksiu pasiulymu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

he :D/> butu gerai, nulauzciau viska ko nereik. bet faktas kad vaziuojant dar kazkoks velnias sureaguoja ir duris uzrakina...

..o dabar dar ir peciuka isjungiant -pypteli signalizacuja ir varikli gesina... :D

Redagavo mdvinys
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.