Pereiti prie turinio

kuo šios gr. dėžės skirasi


Pauliuskdb

Rekomenduojami pranešimai

Kuo skiriasi šios gr. dėžės? Kad išvaizda tai pats matau, bet kuo dar? 1-oji išimta iš 87m. 2.5td Mitsubishi pajero I (trumpo), o 2-oji iš 89m. Mitsubishi Pajero I (ilgo). Savo pajero 89m.(ilgąjam) pakeičiau variklį iš kito pajero 87m. (trumpo) ir dėdamas gr. dėžę pastebėjau, kad ant naujo variklio gr. dėžė kitokia nei senoji. Tai dabar nuėmiau nuo buvusio variklio tokią kaip šaibą kuri tarp dėžės ir variklio eina, ją bandysiu dėti ant naujo variklio ir sujungti su senąja gr. dėže. Tik pasidarė smalsu kuo tos dėžės skiriasi? :)/>/> :?:/>/>

post-8974-13556769047293_thumb.jpg

post-8974-13556773513843_thumb.jpeg

Redagavo Pauliuskdb
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Dėžė kuri yra arčiu yra super select tipo. šiose dėžėse yra razdatkės padėtys 2h-4h-4hl-4ll (du varantys-keturi varantys be centrinio dif blokavimo - 4 varantys su centrinio dif blokavimu- 4 varantys palėtintojas. Su šio tipo dėžėmis komplektuojasi priekinis tiltas be habų įjungiamas vakuumu. Tilto įjungimas yra ant reduktoriaus korpuso viršuje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip as turiu MPI (pirkai ant detaliu) su apvalia greiciu deze, o maniskis su kvadratine. Tai pastebejau irgi ta pati, kad smagratis mazesnis ir isminamojo centras mazesnis (cia lyginant su kvadratine). Taip pat ten siek tiek tvirtinimas kitos, na ne tvirtinimas, bet tokia bleka, bet tinka viskas į tas pacias skyles. Aj dar sankabos disko spiruokles mazesnes. O daugiau nezinau arba nepamenu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.