Pereiti prie turinio

Naujoko klausimai apie blokiruotes


Rekomenduojami pranešimai

Pora klausimu ant kuriu neradau atsakymu internete:

1. Kodel i patrol nededa priekiniu ratu blokiruotes gamykloje? Jei lietuvoje galima nusipirkti blokiruote uz 2700lt, tai nissan`ui ja padaryti ar nusipirkti kainuotu zymiai pigiau. Masinos savikaina daug nepadidetu, o pravarzumas zymiai pageretu. Ar gal yra kazkokios technines problemos, kad jie nededa? Ir gal del kazkokiu prizasciu nepatartina deti tos papildomos blokiruotes(uz 2700lt)?

2.Patrol neturi diferencialo tarp asiu ir tai neleidzia eksplatuoti automobili vaziuojan asfaltu 4x4. Gal yra koks tuning diferencialas su blokiruote kuris detusi tarp priekinio ir galinio tilto?

P.S. As nesiruosiu deti, siaip idomu, kad protingesnis buciau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Priekine blokiruote tik kaip papildomas privalumas (arba galvos skausmas - cia kaip kam), todel serijinej gamyboj jos ir nera. Kadangi automobilis skirtas paprastam pilieciui, nebuvo tikimasi jog jis visa laika sedes pelkeje, todel turejo pakakt to ka ten sudejo konstruktoriai. O del 4x4 ant asfalto, tai vel gi, kam vaziuojant ant asfalto tas 4x4, aisku kita kalba jeigu yra slidu, bet tuo atveju manau 4x4 toj vietoj ir pasitarnauja. Mitsubishi sitoj vietoj aplenke Nissan'a ir sugalvojo super select'a.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei nori su visais varomais perki toyota, o pas nissana tik galas blokojasi, ARB gamina blokiruotes priekiniam tiltui, o su viena kolega sutinku kad reikia moketi vaziuoti su blokiruotem, neprotingai naudojant blokiruotes galima greitai tilta tiek priekini tiek galini suvaryti todel manau kad ir nedejo i priekini tilta:) Be blokiruotes priekini tilta labai sekmingai galima sudrozti apmovus didesnes padangas :) Nors Patrulio tiltai GR ir naujesnio labai geri taciau vistiek byra:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.