Pereiti prie turinio

Rocky amortikai


sauliusms

Rekomenduojami pranešimai

Toks reikalas, sumasciau pasikeisti amortikus, parduotuveje uzsake, nuvariau keisti, netinka. Nerse valanda po katalogus neranda tokiu nors pasiusk. Amortikai senieji su laidais, ta prasme i amortiko virsu pareina laidai, ka jie daro ar rodo servise nieks pasakyti negali. Uzsake dabar be laidu, bet negarantuoja kad tiks. Kad jau nuvariau i servisa pasirodo pasibaige galinio tilto sailenblokai, sakau reikia pasikeisti, pradejo ieskoti, rado, atskirai pirkti nera, tik su visa slaunim laikancia tilta, kuri kainuoja nei daug nei mazai netoli tukstantelio. Rockis mano naujesnis, priekis ant sakiu, galas spyruokles. Sakau gal cia parduotuveje gryba pjauna, kur reiketu ieskotis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

amortikai su laidais tai cia turbut yra sistema, kuri reguliuoja kietuma pakabos. realiai daiktas nelabai reikalingas, nes megsta gest, tokiu metu masinoj bus arba jau sugede, arba ant ribos. taigi jeigu turi daug pinigu ir nori masina pasidaryt sau ir labai gerai, giliai su ja nelysi, gali tvarkytis, kitais atvejais mesk viska nafik lauk.

 

amortikus parinkinet geriausia ne pagal kataloga, o atvezus sena, tada jeigu ir nebus katalogo, parinks kazka panasaus pagal ismatavimus ir tex xarakteristikas. pas mane stovi koni heavy track, bet nesu tikras ar kazkas neperdaryta, t.y. ar jie tokie patys kaip originalai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Amortikus radau tokius pat, su laidais, kainele 500lt uz vieneta, noras deti tokius pat praejo. Va su galinio tilto slaunim, beda, uzsakyti galima, bet tik su viskuo, kaina 950lt. vnt., variau per visas parduotuves sakau gal dataikysiu nuo kitos, deja nieko tinkancio kol kas neradau. Radau lauzyne normalios bukles, manau pakeisiu, o senosiom slaunim manau per laika vis vistiek ka nors pribursiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Slaunis ar reaktyvine trauke, nezinau kaip teisingai ji vadinasi, i ja statosi spyruokle, tvirtinasi amortikas, joje stovi du sailenblokai. Nufotkinsiu ryt kai parsivesiu is lauzyno.

o tai sailenbloku restauruot neina?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Amoryikai gerai tinka VOLGOS galiniai duiniai ir nebrangus.

Sveiki labai gerai tinka volvos salenblokai ju kaina kazkur po 40 litu viso reikia keturiu pirkau pritaikiau ir dabar sauniai vaziuoja tik viena pastaba perkant volvos salenblokus i kompekta kad butu galima juos idet reikia pasiimti ir paprastas nebutinai naujas rusiskas tekinimo stakles tada viskas sauniai susileidzia .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.