Pereiti prie turinio

Priekiniai stiklų valytuvai


Rekomenduojami pranešimai

Klausimas iškilo toks,mano supratimu pas mane lėtai valo valituvai .Įjungus pirmą padėti viskas gerai valo su intervalais 2greitis lygtai irgi normaliai ,bet man truksta 3 greičio.Gal jo ir nėra nežinau,bet prasilenkiant su kokia fura nespėja valyt ir jeigu stipresnis lietus irgi šakės.Akumas naujas.gal kokių minčių protingų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

būna per groteles brūdo prilenda užkemša drenažą... ir tos svirtys tada stringa... o ant šalčio tai tirštas tepalas pristabdo.... pabandyk kibirėlį karšto vandens per groteles papilti.... prasiplausi ir sušils... ir palyginsi ar geriau tapo...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad daug neardyt, nusiimk pacia valytuvo koja "12"rakteliu, tada gali papurksti kokiu WD40, prasivalys siektiek, ir buna toks purskiamas tepalas, nepamenu pavadinimo, po to su juo supurskus turetu but geriau. ;)

 

O iki mechanizmu jei noresi prieiti, tai reikes kapota nusiimt, ir ta skarda prie lango. Darbo cia siek tiek yra ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiandien jau galėjau prieiti prie savo džipano sutepiau tik ,gal aš ko nesupratau 1padėtis valo su intervalais 2 padėtis valo greičiau be int.o3padėtis valo greitai bet turiu laikyti svirtelę nuspausta ,nepatogu, šiaip su kitom mašinom taip nėra turiu dar 3 mašinas aišku ne tojotas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bus kazkas sugede. Gali buti motoriukas, arba kas nors pravodkej. Veikia normaliai neiko nelaikant kaip as pries tai rasiau.

Pasitikrink ar srove ateina i fiske. Fiskej yra 5kontaktai, vienoj eilej 3, kitoj 2. Ijungus i "1" padeti su intervalu srove ateina pirmoj eilej kur 3 kontaktai i antra(centrini) ir viena kazkuri krastini kontakta, ijungus "2" turi buti tas pats, ijungus"3" turi srove ateiti i 3kontaktu centrini ir i viena kazkuri is dvieju kitos eiles kontaktu. Visose padetyse srove yra dviejuose kontaktuose. Jei viskas taip yra, tai greiciausiai bus beda su motoriuku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš visaip masčiau bet jeigu būtu varikliukas ,tai ta padėtis visai neveiktu,aš galvoju gal perjungėjas ,nes jeigu aš laikau rankėnėlę tai jis greit valo ir ta padėtis žinai kaip spiruokle paspaustum kažkaip nepersijungia ,panašiai kaip norėtum šviesom pamirksėti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.