Pereiti prie turinio

arunasjo

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

arunasjo paskutinį kartą laimėjo Gegužės 17 2011

arunasjo patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Kontaktai

  • Yahoo
    arunasjo@yahoo.com

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    gargždai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

arunasjo's Achievements

1

Reputacija

  1. Nu nežinau sekmadienį užkūriau išryto tai išvis jokio kalimo nebuvo ,velnias jį žino koks ten bildukas su santechniniu raktu kalena.
  2. noriu pasakyt ,kad ir anksčiau buvo biški pašyla ir nustoja barškėt,bet kažkaip nekreipiau taip dėmesio kažkaip dabar užkibo,bet ir važiuojant nemažu greičiu negirdėt kad indeklai kaltu o užbuksaves niekur nebuvau, apkrovimo dideliu nebuvo.Bliamba toks akmuo ant širdies pakibo.
  3. O tu velnias nuliudinai mane prieš dvi dienas pakeičiau sankaba ir paskirstymo diržą su guoliu ir įtempėju net pasivažinėt dorai nespėjau ir vėl ardyt,klausimas ar padės tas varžtu priveržimas.
  4. Dėl tepalo spaudimo negaliu pasakyti,nes nėra manometro,O paskirstymo dantratis pas mane su vienu varžtu prisuktas,nuėmus ta plasmasini dangtelį ten tik du dantračiai paskirstymo ir alkūninio.
  5. turi uomenį paskirstymo dantratis.Bet kai pašyla dirba puikiai,jeigu būtu dantratis man atrodo visalaika barškėtu.
  6. Norėčiau paklausti gal kam buvo toks atvejis ,ant šalto užkurus girdis variklio priekį toks aštrus barškesys kokias 2 minutes po to pobiški praeina ,toks jausmas kad kažkur nepatenka tepalas.
  7. Turi omenį duslintuvo tarpine kur su kolektoriumi jungiasi O kas liečia dėl traukos tai ji man nebuvo dingusi.
  8. tas garsas ne turbinos.Tas garsas toks cypimas.
  9. Gal čia ne įtemą reikalas toks sėdint kabinoi ir spaudžiant gazą girdisi toks švilpimas, kai atleidi dingsta, kai pašyla ne bedaug, atsidarius kapota kažkaip nesigirdi toks jausmas lyg orą siurbtu ,bet niekaip negaliu rasti. Gal kam buvo taip reikia patarimo.
  10. Na nežinau pirkau AKUROI Diržas Japan, Įtempėjas Koreja, guolis Vokiškas. Keisiu pats Suprantu verslas yra verslas,o žioplų visur yra.
  11. Sakykit norėjau paklausti ar už diržą guolį ir įtempėją už 330 lit. normali kaina.
  12. Gal žinot kaip nuresetinti T-BELT diržo pakeitimo laiką.
  13. Po pirma turiu atsiungti štucerį kur pasiduoda kuras į siurblį,po juo yra tas filtriukas. O toliau matysiu kokia situacija .Gal kas yra reguliaves ta reguliuojamą vožtuvą ar jį reikia atleisti ar priveržti.
  14. Kaip suprantu buvo pastrigęs kuro padavimo elektrinis impulsinis vožtuvas.Bet butinai dar kai nustos lyti pas mus atsijungsiu kuro padavimo vamzdelį į siurblį ir būtinai reikia išsivalyti tą sietuką kur siurblyje, gali būti daud purvo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.