Pereiti prie turinio

arunasjo

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas arunasjo turinys

  1. Nu nežinau sekmadienį užkūriau išryto tai išvis jokio kalimo nebuvo ,velnias jį žino koks ten bildukas su santechniniu raktu kalena.
  2. noriu pasakyt ,kad ir anksčiau buvo biški pašyla ir nustoja barškėt,bet kažkaip nekreipiau taip dėmesio kažkaip dabar užkibo,bet ir važiuojant nemažu greičiu negirdėt kad indeklai kaltu o užbuksaves niekur nebuvau, apkrovimo dideliu nebuvo.Bliamba toks akmuo ant širdies pakibo.
  3. O tu velnias nuliudinai mane prieš dvi dienas pakeičiau sankaba ir paskirstymo diržą su guoliu ir įtempėju net pasivažinėt dorai nespėjau ir vėl ardyt,klausimas ar padės tas varžtu priveržimas.
  4. Dėl tepalo spaudimo negaliu pasakyti,nes nėra manometro,O paskirstymo dantratis pas mane su vienu varžtu prisuktas,nuėmus ta plasmasini dangtelį ten tik du dantračiai paskirstymo ir alkūninio.
  5. turi uomenį paskirstymo dantratis.Bet kai pašyla dirba puikiai,jeigu būtu dantratis man atrodo visalaika barškėtu.
  6. Norėčiau paklausti gal kam buvo toks atvejis ,ant šalto užkurus girdis variklio priekį toks aštrus barškesys kokias 2 minutes po to pobiški praeina ,toks jausmas kad kažkur nepatenka tepalas.
  7. Turi omenį duslintuvo tarpine kur su kolektoriumi jungiasi O kas liečia dėl traukos tai ji man nebuvo dingusi.
  8. tas garsas ne turbinos.Tas garsas toks cypimas.
  9. Gal čia ne įtemą reikalas toks sėdint kabinoi ir spaudžiant gazą girdisi toks švilpimas, kai atleidi dingsta, kai pašyla ne bedaug, atsidarius kapota kažkaip nesigirdi toks jausmas lyg orą siurbtu ,bet niekaip negaliu rasti. Gal kam buvo taip reikia patarimo.
  10. Na nežinau pirkau AKUROI Diržas Japan, Įtempėjas Koreja, guolis Vokiškas. Keisiu pats Suprantu verslas yra verslas,o žioplų visur yra.
  11. Sakykit norėjau paklausti ar už diržą guolį ir įtempėją už 330 lit. normali kaina.
  12. Gal žinot kaip nuresetinti T-BELT diržo pakeitimo laiką.
  13. Po pirma turiu atsiungti štucerį kur pasiduoda kuras į siurblį,po juo yra tas filtriukas. O toliau matysiu kokia situacija .Gal kas yra reguliaves ta reguliuojamą vožtuvą ar jį reikia atleisti ar priveržti.
  14. Kaip suprantu buvo pastrigęs kuro padavimo elektrinis impulsinis vožtuvas.Bet butinai dar kai nustos lyti pas mus atsijungsiu kuro padavimo vamzdelį į siurblį ir būtinai reikia išsivalyti tą sietuką kur siurblyje, gali būti daud purvo.
  15. Nuvariau šiandien į garažą nuėmiau paskirstymo diržo dangti prasukau pastačiau ant metkų (ant žymų) viskas sutampa .Nebesuprantu tai gali būti ir siurblys ,nors iš ryto gražiausia užkuriau, biški toks lyg skardesnis balsas,bet gal jau man ausyse taip atrodo ir gazavau kelis kartus ir iki 5000 apsukų viskas lyg okei,bet man vistiek toks baimės jausmas žim žim.
  16. Ačiu tau Remzi tikrai pavyko bet oro labai mažai išėjo ir saliarka nebėgo nebetame esmė .svarbu ,kad užkūriau,tai reiškia ,kad man bet kada gali peršokti diržas turbūt reikia keisti diržą nes gali sulankstyti vožtuvus ir dar ką nors.
  17. Man atrodo ,kad sukant starterį iš bako turi paduoti kurą .Aš dabar pakeičiau kuro filtra pripyliau saliarkos ,nei su ranka neužpumpuoju nei su starteriu
  18. Gal galit patarti problema tokia prieš 2dienas variau technikine jis ten užgazavo gal 5-6000 apsuku kažkas sukalė siurblį,pagalvojau ,kad plunžeris paskiau dar gazavom aišku netiek,viskas normaliai,nusipirkau oro filtra,kuro filtra. kita diena pasikeičiau oro filtra bet kuro filtro dar nekeičiau užsikuriau viskas lygtai okei. tik atkreipiau dėmesi ,kad lyg biški garsiau dirba užgesinau poto pabandžiau dar užvesti ir viskas variklį suka bet nesikuria.Kažkaip pagal vojau apie kurą numoviau šlangelį padavimo nuo kuro filtro sukant variklį nepumpuoja ,su burna patraukiu traukiasi ,ipyliau kuro 20ltr nebesuprantu gal yra kokia kuro sirblio rėlė. pasmane knygutė prancūzu, žiurėjau rusiškoi instrukcijoj irgi neradau nebežinau ką daryt patarkit pamiršau pasakyti pasmane 97m 1KZTE
  19. aš visaip masčiau bet jeigu būtu varikliukas ,tai ta padėtis visai neveiktu,aš galvoju gal perjungėjas ,nes jeigu aš laikau rankėnėlę tai jis greit valo ir ta padėtis žinai kaip spiruokle paspaustum kažkaip nepersijungia ,panašiai kaip norėtum šviesom pamirksėti.
  20. Šiandien jau galėjau prieiti prie savo džipano sutepiau tik ,gal aš ko nesupratau 1padėtis valo su intervalais 2 padėtis valo greičiau be int.o3padėtis valo greitai bet turiu laikyti svirtelę nuspausta ,nepatogu, šiaip su kitom mašinom taip nėra turiu dar 3 mašinas aišku ne tojotas
  21. Bet vistiek silpnai valo 2 greitis padėtis uš suprantu ,gal varikliukas per silpnas ar perjungėjas
  22. Klausimas iškilo toks,mano supratimu pas mane lėtai valo valituvai .Įjungus pirmą padėti viskas gerai valo su intervalais 2greitis lygtai irgi normaliai ,bet man truksta 3 greičio.Gal jo ir nėra nežinau,bet prasilenkiant su kokia fura nespėja valyt ir jeigu stipresnis lietus irgi šakės.Akumas naujas.gal kokių minčių protingų.
  23. Gal ne įtą temą ilindau bet reikalas toks .Sekmadienį užvedinėjau savo TLC -30 laipsnių, užsikurus viskas normaliai ,bet pastebėjau,kad iš apačios ant sniego palašėjo tepalas,palindus po apačia per apsaugos vidurį ten tokia skylė išpjiauta gamyklinė apie 10cm ir pro ja išlenda plastmasinis 5mm plastmasinis vamzdelis ir per jį laša tepalas .Klausimas toks kur tas vamzdelis nueina per apsaugas nematau kažkur į viršų gal kas susidūrėt bijau kad nebūtu bėdų,anksčiau niekur nelašėjo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.