Pereiti prie turinio

Toyota 4 runner?


Rekomenduojami pranešimai

O kaip tas kur iki 95m ejo?

Ar jis taip pat vertas Toyotos vardo? :)

 

Kokia vaziuokle?

Kaip su patikimumu?

Su detalemis?

Kaip variklis (3,0l) ?

Kaip kiti agregatai, skirstymo deze, tiltai, pavaru deze (automatas)?

 

p.s. Sorry Patrol, kad ilindau i tema, bet cia beveik "i tema"...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar jis taip pat vertas Toyotos vardo? .....

 

nepainiok TLC ir TOYOTA, :) biškis skirtumas yra.... :)

 

TOYOTA LAND CRUISER - TLC tai kokybės, patikimumo, komforto standartas visureigiuose.... o TOYOTA RAV pvz.... na pats supranti... :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na meris ir pavare, TOYOTA VISAM PASAULY TOYOTA, tai nemanau kad daug pasaulio zmoniu klystu del ju kokybes, nes USA pirmiausiai perka toyotas po HONDA, jiem sie zodziai asocijuojasi su patikimumu, kokybe ir tarnavimu tau o ne automobiliui, vienu zodziu ar sena ar nauja toyota varoma iki galo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nepainiok TLC ir TOYOTA, :) biškis skirtumas yra.... :)

 

Sorry Sorry..

As jau ir taip taikiausi itikti gerbemiem tojotistam :)

 

Siaip nesu itikejes i TLC ar Toyota :) ir aureoliu jiems nepiesiu.

 

Taciau 4Runner dizainas visai nieko, na ir kaina gana gera, tuo labiau 33" ratus galima be didesnio vargo sudeti.

 

Perskaiciau beveik visas temas kuriose buvo minimas 4runneris taciau nelabai ka suzinojau apart panasiu detaliu su agregatais :) i TLC70.

 

Gal kas turinciu runnerius gali pakomentuoti.

Kokios pagrindines ligos:

- elektroje

- variklyje (3,0)

- dezeje (apd)

- vaziuokleje

- i ka atkreipti demesi perkant ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepirkau vien del absurdisku minusu...(Europinis variantas iki 95) Tiesiog kvailai nepatogus..Vietos gale pakankamai: bekojams-begalviams.. Bagazines naudojimasis, atidarymo mechanizmas vertas viso puslapio keiksmazodziu :lol: Draugas explotuoja, 4runner'i..Neturi dideliu problemu del patikimumo..Pardavineja - nes tiesiog kvailas automobilis..Tarp TLC ir 4runner panasumu nera! Mano asmenine nuomone. Sekmes renkantis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Betkokiu atveju, amerikietiskame modelyje si problema jau istaisyta - pakeliamas dangtis i virsu.. O senieji modeliai turi "borto" tipo galini dangti.. Ikisame rakteli - pasukame - langas nusileidzia(jeigu veikia) Pasiemame is bagazines reikiama daigta, jeigu neperdidelis ir nepersunkus ir rezultate liekame issipurvine :lol: Kartais juk nesinori to... Lygiai taspac galioja jeigu ir noretume atidaryti galini borta..Atidarymo rankenele vidineje puseje.. O atidarius net juoaks suima kiek reikia pastangu norint pasiimti daikta pristumta prie galiniu sedynio atloso :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesakau jog del to jis blogas automobilis, taciau man visureigis asocijuojasi su erdve.. Na jeigu mazai erdves, tuomet bekompromisis pravazumas (samurai) O 4runner keblus ilipimas, sedesena kaip lengvajme automobilyje(tik kojoms maziau erdves) - ne visiems patinka. Tiesiog brolis nevykelis tas 4runner :roll: Pasikartoju tai mano asmenine nuomone, niekas del to neturetu isizeisti..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau, kai turejau NP ispana tai jokiu nepatogumu visai nejutau, nors ir pakeltas buvo. Atvirksciai man buvo net didelis + nes ant stogo turejau pasidares bagazine, ten buvo ir zapaske, tai ant bagazines pasilipu viska sukraunu ir tada jau masciau, kaip as kelciau daiktus, jei nebutu tokio bagazines dangcio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viena beda teko pastebeti, tai korozija... Jeigu jau griebia Runer tai taip ziauriai ir kiaurai tokiose vietose kad net baisu... Pas kitus modelius net ir Landcruiser to nepastebeta... Matyt kazkoks metalas ne tas ar padengimas ne koks... Taigi ziuri pagrinde korozija ir bendrai stovi...
Drysciau tamstai papriestarauti,vazineju su runeriu nuo 1999m.,o gimimo jis 1989m. ir tik viena karta susivirinau ratu arkas ir vieno slekscio gabaliuka.arkos surudijo del nereikalingu blizguciu kaip pas LADA2106,o dugnas gerai padengtas po siai dienai nerudija ir remas geram stovyje,pries TOYOTA turejau NISSAN tai tikrai daugiau rudijo.Viskas priklauso is kokios salies auto atgabentas ir kokiam stovyje.Is skandinavijos atvarytus maciau net su prarudijusiais stogais jau nekalbant apie rema ir TLC70,60 ir 4runner.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matai kad tavo nesurudyjes tai tau pasiseke...

Teko zmogui padeti ieskoti Runer nusipirkti, taigi prisiziurejau sociai...

Butent tokie variantai kaip sako zook kazkaip baisiai kiaurai per duris,sonus,stoga ir tt... Kur kiti modeliai ir nebando rudyti... O remas daznai budavo geras... taigi pats kebulas net nera prie ko kabinti reikia keisti gabalais... Ir dauguma tokiu, taigi buvau nustebintas. kuo ir dalinuosi... O gal dugnas ir geras buvo, tiesiog pamacius kas is sonu ir ant stogo net nelindom...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reiskia po1991m ir runerius prastus europai gaminti pradejo????Kaimynas vazineja su tokiu pat kai mano ,jokiu korozijos problemu,kitas 1994m. turi su 3.0ltr.dyz.ir tikrai pirko ne del variklio,nes kebulas irgi sveikas tikrai gabalais nekrenta Kaip zukis sako.Dar karta pasikartosiu svarbu kur masina buvo ekspluatuota,pvz.runner is italijos ar prancuzijos tikrai nekris kebulas gabalais.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.