Pereiti prie turinio

Patrol GR dalys


Rekomenduojami pranešimai

jo, buvau pamirses kad tinka.. bet teoriskai nuo gr turetu ne tokios supuvusios but, ir beto ten stiklai elektriniai taigi mechanizmo tvirtinimo ir kt skyles turbut nessutaps ar dar kas.. na bet aciu kad priminet tai jieskau senuko vairuotojo duru.:)

dar norejau pakalsuti, tas duris kur nusipirkau - apacioj su tokai placia plastmase is lauko puses tai cia nuo kelintu metu tokie gr ejo?? kazkaip neteko anskciau matyt gal demesio neatkrepiau,

 

 

ps atsiprasau kad i svetima tema ilindau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Durys dydziu vienodos... skiriasi veidrodzio tvirtinimas, ( tas kampukas ) ir gali buti kad skiriasi stiklas... bet nezinau tiksliai, ispano kampukas veidrodziui manau tas pats... butinai pasitikrink, nes zinau kazkas sake kad dedant senukui GR duris ir siekiant palikti sena stikla, reikia kazka chimichinti su tuo kampuku...

nu manau supratote :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

160 sparnas tinka gr, ta praasme tvirtinimai. bet tik kad sparnas gr pustas

 

 

del kampuko. 160, 260 ir gr, kuriam veidrodelis dedasi i ta kampuka, kampukai tokie patys. skiriasi tik kampukas nuo gr, kuriam veidrodis sukasi ant duru. tokiu duru kampukas mazesnis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

to rytis777 , man rodos ten nuo kokio ispano ikiso , nes lyg esu kazkur mates pradedu atgamint, ir padaryta taip firmiskai:) bet daiktas prakstikas tik gal rudyja po juo nzn, bet ofroude tikrai turetu duru apacia labiau saugot.. busiu garaze nufotkinsiu imesiu..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane GR stovi tos placios plasmases per duru apacia,sparnus ir cia priklauso nuo modelio,salonas visai kitoks negu paprastu.Sedynes odines,galines per pus lankstosi i prieki ir atgal ir tvirtinimai kitokie,lubos ne dermantino,o medziagines veliuro,vairas odininis ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vytautai gal gali papasakt kokie ten tvirtinimai sedyniu kad sakai kitokie?

pas mane neodines bet galines irgi skeltos pusiau, bet as galvojau kad cia visu gru taip yra na kad galetum i galine eile ilipt, bet kazko nesifiksuoja tox vaizdas kad kilpa tvirtinimo turetu siauresne but (sedynes keistos)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane dvidurys,mazylis ir jos lenkiasi i prieki ir atgal,kad galetum viena sedine atlenkti ir kaska ideti,o kitoj galetu sedeti. Ir dar ant abieju is sonu porankiai.Nezinau ar cia liux,ar super liux,bet gale sedynes tai tikrai patogios.Ryt imesiu foto del idomumo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.