Pereiti prie turinio

dyzelis vitarai


Jaunelis

Rekomenduojami pranešimai

rjks pasidomet :wink:

O keist noriu tam kad man tas auto skirtas imedziokle, vos ne kasdien veziojam pasarus ir tt i sunkiai privaziuojamas vietas tai benzas tikrai nepigiai atseina, o kai salerkos tikrai nebeda papigiam gaut :)

Aisq nezadu as visam tam reikalui ikist daugpinigu, taciau jei pigiai viskas iseitu ir po to nebutu bedu tai kodel gi ne :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu gi tau ir sako, jeigu neturi salygų ir nedarysi visko pats iš idėjos arba sportinio intereso - finansiškai neapsimoka. Nu pagalvok kiek litų pravažinėji su bendzu ir kiek pravažinėsi su dyzeliu, įvertink dyzelizacijos kaštus ir paskaičiuok kiek kilometrų turėsi nuvažiuot, kad dyzelizacija atsipirktų. Pamąstyk ir apie tai, kad dyzelinio auto remontas šiek tiek brangesnis. Kai viską suskaičiuosi pats pasidaryk išvadas... Aš galvoju, kad jeigu nežadi nardyti iki šnorkelio viršaus, tai neprasidėk nes gausis nuostolis, ...bet aš toli gražu nevisada teisus :twisted:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu taupymo sumetimais nori keisti varikli, tai to daryti as irgi nepatarciau, be visu darbu, dar paskaiciuok kiek nervu tau kainuos daliu paieskos nuo skirtingu auto, viena smulkmena nuo to, kita nuo kito, kol galiausiai pats pasimesi kas nuo ko... O be to suzukio varikliai vandens ne taip ir bijo, mano vitaros kompas du kartus paskandintas buvo, bet isdziovinas toliau sau dirba be problemu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teko prieš kelis metus implantuoti MAZDOS 1.7D į NIVĄ, projektas pavyko ir sėkmingai važiuoja iki šiol.Na bet antrą kartą tokia pornografija turbūt neužsiimčiau...Neskaičiavau, kiek laiko tai užtruko(mašina buvo daroma nuo pliko kėbulo), pagrindinės išlaidos buvo detalėms(kas gi skaičiuoja, kiek kainuoja nuosavas darbas?..), bet suma vis tiek išėjo nemaža.

Na, jei, kaip sakoma, yra atliekamų litų, rankos ne iš subinės auga, galva irgi ne tik tam, kad į kaklą neprilytų ir marios laisvo laiko-užsiimt galima...Tik ne visada viskas pavyksta 100%.

Vitarai, mano galva, vietos ir masės sumetimais tiktų 4 cilindrų, iki 2 litrų darbinio tūrio dyzelis.Pvz., kad ir prancūziškas 1.9 D(TD).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.