Pereiti prie turinio

diskoveris


tomaslituania

Rekomenduojami pranešimai

sveiki dzipistai gal galit man pasakyti koks tepalas eina greiciu dezej ir razdatkej is anksto dekoju mechanine deze 2.5 dyzeliukas. ir dar norejau paklaust pas mane pradejo tiltai uzsti ne ziaurei bet uzia vaistu yra ar vaziuot kol pareis visai :roll:

 

 

Sukonkretink klausima.Kuriu metu gimimo auto :?: kokia deze (MT ar AT) :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Tesiant tema, pavasariui ieskausi visureigio, is visu rinkimusi, pasakojimu liko keli variantai, pagrindinei kriterijai patvarumas, komfortas, ekonomiskumas, pravazumas... auto bus naudojamas kelionems i gamta, daugiausiai po Lietuva ir pabaltija, tai renkuosi is LR Discovery, NP GR, TLC (pastarasis yra brangus todel tikimybe del to sumazeja), tai va noriu paklausti del Discoverio, koki varianta rinktis, kelintu metu, koks variklis, komplektacija, kainu ju tikrai nera didele todel galybe rinktis is ivairiu variantu nemaza domina metai nuo 92 iki 02, kokia deze rinktis ir t.t. ir pan.

kolkas ka esu pasirinkes (prasyciau komentaru) metai 96-00, deze mechanine, variklis dizelinis mazdaug vaizdas gerai atrodancio yra sitas (tik kad linke nurodytas automatas, nors mechanines labiau noreciau)

 

tai noreciau sulaukti jusu objektyviu komentaru bei nuomuones.

 

P.S. gal jusu klube vyksta kokie meetai/susitikimai, butu labai naudinga matatyti/paciupyneti gyvai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LR Discoveriu vazineju 3-ius metus, ratai 33 MT, ironman +2" spyruokles, Pro Comp +2" amortizatoriai, variklis 2.5 TD 200 variklis (auto 1990, triduris)-jokiu rimtesniu bedu kaip sudilusios kryzmes ir generatoriaus remontas neturejau, masina realiai naudojama savaitgalinems pakatuskems ir turizmo bei nesunkaus reido tipo renginiams; labai komfortiska spyruokline pakaba, gera tiltu artikuliacija, pravazumas neblogas-mano galva neblogas variantas ilgesnems kelionems i gamta. Vidutines kuro sanaudos apie 10-11 Ltr/100 km, kuro kokybei nera labai jautrus.

Manyciau reiketu nesirinkti su TD5 varikliu, kur BMW pridejo savo rankas, turim imoneje toki Disca II 2002 metu, remonto kastai perkant dalis Sostenoje tikrai ispudingi, o komfortas panasus kaip senesnio modelio. Manau idealiausias variantas kokiu 1996-1998 metu su nedideliu faceliftu modelio ir varikliuku 2.5 TD 300, mechanine deze ir 4-iu duru (kaip minejau 3-u duru variantas erzina su gale sedinciuju norais islipti paxxx arba nenoru/nesugebejimu ilipti greitai i auto :lol: . Aisku bet kuri pasirinkta varianta reikia pasitikrinti pries perkant.

Sekmes ieskant.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.