Pereiti prie turinio

TLC 70 galiniai amortizatoriai


Rekomenduojami pranešimai

Pas mane ant TLC 70 stovi galiniai amortizatoriai KYB 444115 RE12 ilgasis ir KYB 444116 BA15 trumpesnis . Ilgojo eiga apie 20cm, trumpojo apie 16cm.

Ar taip turi būti: trumpasis susispaudžia labai sunkiai - išsitraukia palyginus lengvai (priešingybė normaliam amortizatoriaus veikimui); ilgasis ir susispaudžia ir išsitraukia labai sunkai ? Abiejų stoviai labai geri, štokai nelenkti, tepalo neleidžia. Spaudant galinę auto dalį, kėbulas palyginus kietai stovi, praktiškai amortizuoja beveik tik per padangas. Į šonus svyruojant - svyruoja pakankamai normaliai. Važiuojant per duobes su žemom padangom jaučiami smūgiai gale. Ką daryti, kad galas būtų minkštesnis ? Ieškoti ir keisti amortizatorius į minkštesnius ? O gal čia sudėti neoriginalūs pagal paskirtį.

 

Iš anksto dėkui už atsakymus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar taip turi būti: trumpasis susispaudžia labai sunkiai - išsitraukia palyginus lengvai (priešingybė normaliam amortizatoriaus veikimui) - kodėl manai, kad čia priešingybė ?... taip ir tūri būti, van dujiniai dar ir patys šauna... ratas turi visad tūrėt sukibimą, todėl ir leidžiasi lengviau...

dėl modelio kietumo, tai reik lentelėse pasirausti internete... sužinosi apie juos...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parinkti gal ir teisingai, bet patikėkite - išimta ilgąjį amortiką, apačią laikant su perkištu per ausį strypu kojomis, rankomis su pervertu per ausį strypu ištraukti reikia sveikatos, o ja aš nesiskundžiu... Jeigu skaitot, kad jie silpnesni už dujinius...tai koks tada dujinių stiprumas ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šalčiams praėjus, bet nepasikeitus situaciai, rekomenduoju keisti užšąlusi amortizatorių, nes procesas negrižtamas, vožtuvas užšąlo ir deformavosi, ko pasekoje nebeatlieka savo funkcijos. Dažniausiai tai būna su tepaliniais amortizatoriais, su dujiniais tai atsitinka ytin retai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.