Pereiti prie turinio

Subaru leone projektas.


Rekomenduojami pranešimai

As klystu ar buna ir su 4,11 perdavimu deziu?

Leoniu nebuna, legacy ir kitu buna, bet tik 1.8 tera su 4.111 ir su 1.69 paletintoju, visos kitos dezes su 4.111 kaip 2.0 legacy ir kitu, turi tik 1.19 paletintoja. taip ka is orginalo paletintojo mzai naudos jei kaska darai, o jei jau variklis 1.8 su leta deze, tai variklis persilpnas jau. seip buna ir 4.444, bet kiek zinau amerikonu ir ligu be paletinoju, bei 1.8 legacy automatu. bet surinkt is keliu deziu 1 leta tikrai galima ;)

Redagavo SubaruLT
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 97
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Siandien nusibaige indeklai :( Variklis nebuvo labai geras, senai senai kai nupirkom masina su tuo varikliu jau truputi kaleno indeklai, bet ipilus mineralini tepala garsas dingo, ir po to nemazai pravaziavo be jokiu vargu, tada as ji isidejau i melina leone, ten padrozes imeciau i raudona, su ja irgi nemazai pradroziau. Dedant apsauga mazinau karteri, ir pamaciau karterio dugne pilna drozliu kaip is folijos, nenustebino, visgi jis jau senai kaleno. Savaitgali pasikeiciau tepalus, ir vel mineralinius tik kad tirstesni nes zinojau jog indeklai jau prasukti. Ir po to pradejo vis daugiau ir daugiau kalt, kol galutinai uzgnybe :unsure: nusuku filtra pasirodo filtras is vidaus prasproges, ir nieko nebefiltravo. Salto gazavimas + tirstas tepalas + pigus filtras=sklyle filtre. Gerai tai, ka turiu 2.2 bloka su uzgnybtais ziedais, tai sukisiu stumuoklius is saviskio ir vel i trasa :lol:

Po sito pradejo ir viduj girdetis kalimas.

http://www.youtube.com/watch?v=9RXdq-FOjwQ&feature=youtu.be

Redagavo RimasK
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Pajudejo darbai su senaja melina leone :)

Keliau minimaliai kiek tik galejo su papildomu difu prieki. Bodyliftas 15cm, bendras 21Cm. Ratu isvirtimas taippat gavos gan didelis, ypac kai masina pilnai susileidus be spiruokliu.

20120918684.jpg

 

Pilnai susileidus:

20120922691.jpg

20120922693.jpg

 

Normalus aukstis:

20120922702.jpg

20120922700.jpg

 

Pilnai issitempes:

20120922703.jpg

20120922705.jpg

 

Prieki isidejus papildomam difuj pusasiai stovi mazesniu kampu nei su orginale deze, turi laikyt. Gale pusasiai gali ir nebelaikyt, bet ten butu galima idet audines difa su blokiruote ir tuopaciu priburt tvirtesnius pusasius. Variklis oginalas 1.8 jau ikeltas, deze taippat, su paletintoju, + desis nyvos razdatke su dar vienu paletintoju ;) Ratai laikinai tik :lol:

Redagavo SubaruLT
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Masina gavo naujus diskus, R15 7" ET-0, bei truputi paaugo.

CAM00080.jpg

CAM00085.jpg

CAM00083.jpg

CAM00082.jpg

CAM00084.jpg

Nepatvirtintais duomenim kuro sanaudos apie 13-14l/100Km. vazinejant stipriau nei eilinis lietuvis. Kadangi priestai buvo 20, tai tikiuos dar pamazint :) Ps negarantuoju, bet toks jausmas jog traukia geriau nei 2,5 legacy automatas, bent jau trasoj.

Redagavo SubaruLT
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 11 mėnesių...

Truputi naujienu apie dvidure leone. Varikliuj pakelta kompresija, dabar ji virs 16, kiek tiksliai nezinau nes monometras iki tiek terodo :D deze 4.111 perdavimu, su atjungiamu galiniu tiltu ir letu paletintoju tokia vienintele, nes pervirinti dantraciai ir ant legacy dezes uzdeta leones razdatke. Dabar miske vazinejant daznai prireikia ir 2 begio. Del kompresijos skirtumas ant traukos jaucias, beto sumazejo sanaudos. Per paskutine savaite, vazineta buvo iki Mazeikiu, iki Kauno, nekarta iki Klaipedos. Tai vidutines kuro sanaudos, pagal tikrus Km, ne tuos kur rodo masina, 11,5l 100Km duju (del didesniu ratu rodomas kilometrazas ant 11% mazesnis nei istikruju).

Trasoj vaziuoja gan gerai. Biski yra pasaliniu garsu, bet gi ne nauja masina. Max greitis 130Km/h. Daugiau jau labai letai besibegeja :D Greitu metu planuoju perdazyt, bandyt imest ant pardavimo :D

Redagavo SubaruLT
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...

Naujienos iš garažo :D Atnaujinu savo montriuka, jau pervirintas dugnas ir tt. laukia dažymas.

CAM02855.jpg

Vėliau bus dar foto.

 

Dabar iškilo klausimas... kokia spalva dažyt :???: Pabandymuj nudazem kapota, gavos va taip.

CAM02864.jpg

Ka manot jei visa mašina nudažyt juodai padarant ale kosmosa? :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naujienos iš garažo :D/> Atnaujinu savo montriuka, jau pervirintas dugnas ir tt. laukia dažymas.

CAM02855.jpg

Vėliau bus dar foto.

 

Dabar iškilo klausimas... kokia spalva dažyt :???: Pabandymuj nudazem kapota, gavos va taip.

CAM02864.jpg

Ka manot jei visa mašina nudažyt juodai padarant ale kosmosa? :D/>

 

gal ka nors zemiskesnio-pvz zoles plotai..ar aguonu laukas :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siulyciau tik nepersistengti, kad atrodytu graziai ir skoningai....gal likusia masina jau tik dazyk, be ispeisimu visu tu :)/> Atrodys geriau manau, nei visa ispiesta ;)/>

Visiskai sutinku ;) , bet gale irgi jau si bei ta nuterliojau :D prieki planuoju daryt kita kapota ir su sparnais paliksiu tustesni.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Masiniukas surinktas, vaziuoja, su TA ir draudimu ;)/>

 

CAM02920.jpg

CAM02921.jpg

CAM02925.jpg

CAM02919.jpg

 

Su TA siemet nepavyko lengvai praslyst, pries vaziuojant pakeiciau stabilizatoriu gumeles (kai idejau stabilizatoriu gumas jau reikejo keist bet nebuvo kada :D/> ), ir sudejau stabules su 6 varstais nes seniau tik 4 tebuvo. Tikrinant masina ipaise nestandartine vaziuokle (norejo jau ipaisyt kad gale visas tiltas neorginalus), del duju slangeles kad isvest i lauka ir lempas sureguliot, is nedideliu trukumu stabdziu slangeles biski isitempusios kai pakeli masina ir priekinis numeris kad palankstytas. Per du metus nuvaziavau apie 7500Km, pabuvojo ir kaune ir vilniuj. Nekeiciau jokiu gumu sarnyru nei standziu kaladeliu. Del sukelimo liepe issiimpt stakanus virs amortiku ir viskas, tai kas po tiltais sukista nereikejo lupt lauk. Pagrindinai prisikabino todel kad sakes labai uzverstos buvo. Isemus stakanus virs amortiku masina atrode taip.... :D/>

CAM02910.jpg

Atrode per baisiai tai gale vistiek padariau 6 cm stakanus ir juos idejus TA prejo va taip. Praejus TA antra kart israse balta laba, su juo pakeite spalva, regitroj masina nufotkino, nufotkino ir 2,5 varikli nors dokuose 1,8 :D/>

CAM02913.jpg

Daugiau fotkiu va cia.

https://picasaweb.google.com/109434264633593647600/SubaruRX

 

Masina PARDUODAMA!!! Pakolkas skelbimo autpliuse ar autogide nededu.

Redagavo SubaruLT
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.