Pereiti prie turinio

JK2012

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas JK2012 turinys

  1. jeigu data ir aprasyma renginio kas parasytu, tai Jeep gama manau galeciau paorganizuoti nedideliems isbandymams
  2. Sveiki, planuoju is sportbaciu pereit ant botu, klausimas toks: Gal kas zinot ar telpa ant Wrangler Unlimited Sahara 2012 metu 15coliu ratai? Kokio dydzio BFG MT KM2 maut? galvoju apie 33x10.5 r15? nezinau ar ilys ir ar viskas bus gerai su jasi bekelej? Dekui!
  3. Kitamet butinai! Jau ir dabar pradejau ieskot kur issimaudyt! Issipurvint nebaisu - siuolaikines plovyklos daro stebuklus!
  4. Sveiki, Testuoju Wrangleri sahara unlimited jau puse metu, pralaksciau su juo visais keliais ir kasdieninio naudojimo testas atliktas turbut iki galo - prariedeta 16k km. Pastebetas vienas dalykas, kad automobilis susiguli ir pasidaro malonus kasdieniniam vartojimui tik pasibaigus apkatkei. Naudoju kaip kasdienini automobili, padangos demisezonkes kazkokios standartines, pasodinti irgi niekur nepavyko. Dabar ieskausi kompanijos kazkur isbandyti ji rimciau. Vienaip ar kitaip dyzelis automatas valgo apie 12 litru vidurki. Ant galines sedynes deja i pajuri vaziuoti nepasirasyciau vienu zodziu paciam turet ir lakstyt dziaugsmo pilnos kelnes, bandziau visas variacijas ziemai hardtop, vasarai soft. bandziau ir be duru ir su jomis. isrinkau ir surinkau, zaidziu kaip su lego. Del 4 ir 2 duru, rinkausi 4 nes ilgesne ir platesne baze yra daug stabilesne trasoj.
  5. Sveiki! Mano blizgutis - dar standartas, dar su garantija...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.