Pereiti prie turinio

arunasjo

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

arunasjo Pranešimai

  1. Nuvariau šiandien į garažą nuėmiau paskirstymo diržo dangti prasukau pastačiau ant metkų (ant žymų) viskas sutampa .Nebesuprantu tai gali būti ir siurblys ,nors iš ryto gražiausia užkuriau, biški toks lyg skardesnis balsas,bet gal jau man ausyse taip atrodo ir gazavau kelis kartus ir iki 5000 apsukų viskas lyg okei,bet man vistiek toks baimės jausmas žim žim.

  2. Gal galit patarti problema tokia prieš 2dienas variau technikine jis ten užgazavo gal 5-6000 apsuku kažkas sukalė siurblį,pagalvojau ,kad plunžeris

    paskiau dar gazavom aišku netiek,viskas normaliai,nusipirkau oro filtra,kuro filtra. kita diena pasikeičiau oro filtra bet kuro filtro dar nekeičiau užsikuriau viskas lygtai okei.

    tik atkreipiau dėmesi ,kad lyg biški garsiau dirba užgesinau poto pabandžiau dar užvesti ir viskas variklį suka bet nesikuria.Kažkaip pagal vojau apie kurą numoviau šlangelį padavimo nuo kuro filtro sukant variklį nepumpuoja ,su burna patraukiu traukiasi ,ipyliau kuro 20ltr nebesuprantu gal yra kokia kuro sirblio rėlė. pasmane knygutė prancūzu, žiurėjau rusiškoi instrukcijoj irgi neradau nebežinau ką daryt patarkit pamiršau pasakyti pasmane 97m 1KZTE

  3. Klausimas iškilo toks,mano supratimu pas mane lėtai valo valituvai .Įjungus pirmą padėti viskas gerai valo su intervalais 2greitis lygtai irgi normaliai ,bet man truksta 3 greičio.Gal jo ir nėra nežinau,bet prasilenkiant su kokia fura nespėja valyt ir jeigu stipresnis lietus irgi šakės.Akumas naujas.gal kokių minčių protingų.

  4. Gal ne įtą temą ilindau bet reikalas toks .Sekmadienį užvedinėjau savo TLC -30 laipsnių, užsikurus viskas normaliai ,bet pastebėjau,kad iš apačios ant sniego palašėjo tepalas,palindus po apačia per apsaugos vidurį ten tokia skylė išpjiauta gamyklinė apie 10cm ir pro ja išlenda plastmasinis 5mm plastmasinis vamzdelis ir per jį laša tepalas .Klausimas toks kur tas vamzdelis nueina per apsaugas nematau kažkur į viršų gal kas susidūrėt bijau kad nebūtu bėdų,anksčiau niekur nelašėjo.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.