Pereiti prie turinio

vr666s

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    ukmerge

vr666s's Achievements

0

Reputacija

  1. aciu uz patarima reiks pabandyti kazkur paieskot kad kas padarytu. svarbiausia ideja jau gavau.
  2. sveiki, pas mane kaip tik isrinktas galinis tiltas . isimtas reduktorius pareje dantraciai ar galima kazkokia blokiruote padaryt namu salygom?
  3. Kaip ir pataret pakeiciau pagrindini cilindriuka nuo nt 1 dejau reikejo truputi perdaryt bet tiko. Dabar viskas ok ir sankaba nebebuksuoja ir jungiant ketvirta pavara girdedavosi trekstelejimas ant didesniu sukiu, dabar ir sitas garsas dingo. Manau manzetas buvo parejas nes kai isemiau cilindriuka paziurejus po apsaugine guma skyscio buvo...
  4. Sveiki, su sankaba pas nt2 kita mistika bet nekursiu naujos temos. Pavazinejus pedalas sankabos vis kieteja ir kieteja kol pradeda vezti sankaba kad vaziuot neimanoma. tada islipi nuorini, tiksliau praleidi skysti ir vel vazineji kokia savaite be problemu jei sankabos pedalo iki galo neismini. darbinis cilindriukas negrizta atgal ir laiko sakute. manau kad problema pagrindiniame cilindriuke... nes kai nuleidineji skysti sakute grizta atgal. laukiu patarimu dekoju
  5. kuo toliau tuo linksmiau. bandysim keist grandine. Nes pasirodo pries galvos remonta jau girdejo keista garsa, bet galvojo kad vandens pompa pasirodo grandine buvo. grandines slopintuvas suluzes buvo "burta" matosi kniedytas. ieskosim naujo. Pasirodo kuro pompa atjungta visai. Reiks pabandyt pasijungt, bet greiciausiai atjunge, kad dyzeli vare i tepalus. Reiks pasitikrinti. grandine nauja gavom uz 180lt. grandines slopintuvas i kuri remiasi grandines itempejas irgi sutrukinejes ir plienine dalis islinkus tai ir teko nauja pirkti kaina 60lt. dabar reik vidurinio slopintuvo nes kaip rasiau "burtas" buvo greiciausiai truko grandine ir sulauze, nes ir ant galvos dangtelio matosi mechaninio pazeidimo zymes, turbut kiaurai buvo prakale , nes salta svarke is virsaus sutepta.
  6. degimas pries tai tvarkoje buvo nes kai prasukom 180 laipsniu kampu tai sukant ranka voztuvai strigti pradejo tai atgal pastatem. o negali buti kad grandine jau per ilga?
  7. degima bandysim perstatyt. o del grandines gal ji jau per ilga uz tai ir neisitempia? itempeja buvom issuke kai galva lupom.
  8. sveiki, fronterai ispusdavo vandeni pro issipletimo bakeli tai nuemem galva nuslifavom. aisku patikrinom. dabar surinkom atgal. klausimas butu ar gerai sustatem degima. ant smagracio pastatem ant zymes OM o ant galvos skyvelio zymes suvedem. buvom pakure bet su grandine kazkas ne to nes itempejas labai lengvai stumdosi. taip turi buti? o grandine atsipalaiduoja priesingoj pusej nei stovi itempejas. ir pakurus motoras dirba su permusimais ir dumina ziauriai. laukiu patarimu
  9. neatnaujino savo būsenos

  10. taip hubai isijungia gerai, bet vienas vairuotojo puses neatsijungia. bandysiu isardyt ir isvalyt. dekui uz patarimus.
  11. sveiki, pas mano nt ir ta pati beda bet ismetus ta zieda kur buvo aprasyta nepadejo. vis tiek neatjungia. o sukabint gerai sukabina ir netreska. Kas ta "papka mamka" mova? kur ja isigyti galima butu? dekoju
  12. Dekui uz patarimus. Bandysiu veikt pagal instrukcijas.
  13. kaip ir zadejau vakar issivaliau filtriuka.Nors jis ir nebuvo uznestas. tai lyg ir padejo. bet siandien vakare vel pradejo kvailioti netraukti vel panasu kad kisasi tai net nezinau kur cia problemos ieskoti?
  14. auto tai 95m., aciu uz patarimus passiskaitinejau daugiau ir radau informacijos apie filtriuka ant kuro siurblio. bandysiu ryt ji patikrint.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.