Pereiti prie turinio

dzin321

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    dzin321

dzin321's Achievements

0

Reputacija

  1. puikiai suprantu, tik atsakyma nelabai supratau, dabar viska isiaiskinau, dekui.
  2. Hmmmm. Laukiam daugiau nuomoniu, dar klausymas, niva tikrai remo neturi?
  3. Stebuklu as is jos ir nenoriu, investuoti pradziai daug ir labai nenoriu, bet idomu ka pradziai reiktu keisti... Noriu pradziai pasiimti tik megejiskai pavazineti, igauti patirties ir panasiai
  4. Nu matai as nyva zadu gauti dar pigiau, pazystami sita reikala suka, tai man gal istraukti kokia nebloga. maziau papuvusia. Nu zinai del duju galvojau gal bijo lb vandens
  5. O kaip su dujom kokiom y ora neislekciau? kiek ji mazdaug benzo imtu?
  6. Nu man idomu ka jis toj nivoj keites. Katik perziurejau jo visus video.
  7. Nu tai per balas, purvynus, sniega ir pns.
  8. Tai konkreciai ir klausiu, ar daug reiktu keisti, varikli ar vaziuoklej , kad galetum lysti iskarto i miskus? ar nori pasakyti nusiperki ir i miska? neatrodo , kad daug nuvaziuosi.
  9. Perskaiciau, bet konkreciai apie niva ko man reikia nerandu.
  10. Sveiki.. Taigi noriu paklausti jusu, expertu.. Taigi va noriu pirkti niva, ir pabandyti pradziai megejiskai vazenti po miskus, pelkes ir pns, o paskui bandyti jau pretenduoti i rimtesnius... Kaip pradziai nivos pakaktu? Ar daug keistu reiktu, kad galecia palakstyti po miskus?
  11. Nu noriu as ir pirkti pimra 4x4, tai noriu pradeti nuo niva? ar verta? labai daug genda? detales nemanau, kad brangios, bet taisyti kekviena diena noro nera. Kokios mazdaug kuro sanaudos? Kaip su dujom? ar jei vandens gautu, ar dar kas nors tokio nebus *****? Ka mazdaug reiktu keisti, kad butu galima megejiskai palakstyti miskuos?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.