Pereiti prie turinio

p.sergejus

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    p.sergejus

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

p.sergejus's Achievements

0

Reputacija

  1. Bilduk, o kelintu metu pas tave niva, koks variklis? daug perdaryta?
  2. Sveiki, malonu butu susipazint su zmonem kas turi Niva ir gyvena Vilniui, kam patinka gamta ir pasivazinejimas po miskus. Ir pas ka galima gaut patarimu del Nivos... nes as esu dar su Nivom naujokas
  3. Sveiki, aciu uz patarima as irgi taip pat galvoju kad pirksi ar uz 1000 ar uz 4000, tesiog noresi kad nevisai supuves butu. O gal turit pazistamu kas niva pardavineja...?
  4. As galvoju, kad kaina pacios nivos nesiektu 2000 litu, o po to ja visa teks ardydi ir skirt daug laiko jai, ar gal geriau pirkt brangesne ir tada neteks gan ilgai gulet po ja...? o kelintais metais pradejo gamint niva 5 begiu? cia gal ta su placiom farom gale ar ir su seurom buvo 5 begiu.
  5. Sveiki siaip as naujokas, ir ieskau gan nebrangios NIVOS (o gal kas galit pasiulyti.....?) nes ziuriu i kaina, ir gan senai galvoju apie offrouda, ir malonu butu susipazint kas taip pat turi NIVA aisku kolkas negalvoju apie TR3 bet viskas su laiku..... nes viskas imanoma Siaip malonu butu sulauk patarimu kokia NIVA pirkt ir kaip ja paruost, kol kas pasivazinet laisvalaikiu.... Is anksto dekoju uz pagalba ir uz malonu bendravima Iki malonaus.
  6. Sveikas Jonai turiu klausima, o kaip manai kaip niva su 31 arba 33 padangom ar neluzines tiltai ar kokius kitus geriau pasiulisi....?
  7. Sveiki, o gal kas zino kas nuors NIVA (2121) pardavineja nebrangiai ir gan tvarkinga....? apie 90 metus Aciu!
  8. O jai nuo peugeoto tai nuo kokio geriau butu, butent koks modelis? o gal foto kas turi idomu butu paziureti...? O kaip del greiciu dezes...? Isanksto dekoju uz patarima.
  9. Sveiki, koks geriausiai tinka dizelinis variklis i NIVA? pagal istatyma ir galinguma? su 31/33 padangom Aciu!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.