Pereiti prie turinio

ventes

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

ventes Pranešimai

  1. norejau pigiau gavosi kaip visada. pardej dave toki   

    JPN 75E3004-JPN gal.ABS daviklis DP.   

     

    ar jis  gali tikti   man ir reikejo d p   tik priekio   lempute nori  trumpam uzgesti  .  bet neveikia.  nupioviau laikikli   laidus  sujungiau pagal spalvas   neveikia .  gal kas   aplink  siaulius   galetu pritaikyti.  ar reikes pas ventes vykti.  

     

      ir nesuprantu  nuorodoj  pagal skaicius  tai iseitu kur dave ventes   iseitu  kad reiketu kaires puses

    Nesvarbu ar kaires ar desines puses juk vis vien nupjauni laikikli.Palei tavo koda turi jis tau tikti tai manau blogai idejas esi.Fronterai klaidu abs,e trinti nereikia pravaziuok 100metru jei viskas gerai lemputes pacios uzges.

  2. kam atjunginet, jeigu tuo labiau zinai kuris daviklis neveikia? paprasciausias budas- atjungi mirusi davikli, nuvedi du laidus i kita puse ir prijungi lygiagreciai prie veikiancio abs daviklio. puikiausiai veikia ne syki "skubantiems i technikine" yra pagelbeta butent tokiu budu. tuo labiau kad absas veikia, praslydimai irgi =] tiesiog automobilio absas supranta kad abu ratai sukasi visada vienodu greiciu

    Taip zinomas ir sitas sprendimo budas,bet jis netinka Fronterai.Kazkada buvau taip padares fronterai su automatine greiciu deze ir kai pats islekiau isbandyti ant sniego pastabdzius tai abs pradejo dirbti isvien ir stabdziai vos vos stabde.Tai islekiau saunei i sankryzos viduri.Nezinau kodel taip ivyko gal kad fronteroi abs sistemoj tera tik trys greicio davikliai.Po sito ivykio niekam nedarau ir net nesiulau tokios nesamones.

  3. o  tai gal galit pasakyti   is kur ji nusipirkti  man  tai  tie kodai tamsus miskas.

    Nu kad nebutu taip tamsu paaiskinsiu.Uzsirasai koda ant lapelio ir eini i bet kuria autodetaliu parduotuve.Paduodi lapeli su uzrasytu kodu pardavejui ir sakai ,,Prasau man parduokite toki mazdos davikli". Dazniausiai jo vietoje neturi tai uzsako ir parveza.Kaina apie 15e.Nu o toliau viskas priklauso is kur tamstai rankos auga jei nepasitikit savo jegomis tai duodate kitiems ji imontuoti.Kaip rasiau auksciau reikes nupjauti laikikli ir prijungti laida.Nu ir dar kadangi laikiklio nebebus tai atkreipkite demesi i daviklio montavimo kampa tai labai svarbu korektiskam ABS sistemos darbui.Dar dadedu koduku kurie tinka:CCZ1140ABE, CCZ1141ABE, 5213-02-0210P, AS5008. 

     

    .

  4. bet gryztant prie temos reiktu paskaiciuot, kiek ojru skirtumas tarp lediniu lempu ir liuminascensiniu, ta skirtuma apskaiciuot elektros islaidom, ir ziuret ar verta investuot, jeigu atsiperkamumas bus tik po kokiu 10m :D

    Visvien eiciau led keliu o ne liuminosenciniu.Garaze pas mane stovi jau beveik puse led lempu ir kai perdega kokia liuminosencine nematau tikslo pirkti nauja liuminosencine tai geriau idedu LED.

  5. Tai isvada butu 1.Del uzstabdyto inkaro (reversinant arba perkraunant varikli) isaugus srovei ir to pasekoje isirietus kontaktams arba perkaitus atsoko klijai

                             2.Gaminant panaudoti nekokybiski kontaktu klijai

    Itariu ,kad gamintojas pasirinks varianta nr.1 As patarciau padaryti eksperimenta istatyti inkara i tekinimo stakles ir isukti ji iki 4000 apsisukimu (tiek raso jo specifikacijoje) pasildyti kontaktu ploksteles su pramoniniu fenu gali buti kad kontaktai veikiami inercijos ir silumos pajudes is savo vietos.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.