Pereiti prie turinio

Tadas LR

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Tadas LR turinys

  1. Mes 2013 ten keliavom. Visą Albaniją pravažiavom iš šiaurės į pietus. Viskas ten gerai. Net vakarais pasivaikščiot išlysdavom. Žmonės draugiški, kai kurie netgi pasisveikina lietuviškai Šalis neturtinga, bet graži. Kaip mes sakėm, "ties Albanija baigiasi Europa" O dėl šaudynių, tai visur pridurkų pasitaiko.
  2. Mes jūsų pėdom ėjom. Tik va, paštomatas nebeatsidarė )
  3. Ačiū, Meriui. Smagiai praleidom dieną. Už košę irgi ačiū. Buvo skanu.
  4. Spyruokles pirkau www.maksimaligalia.lt , nors gali ir lenkuose pažiūrėt, manau bus, netikrinau. Tik prieš dedant pasiskaičiuok apkrovas, ką dėsi (bamperius metalinius, gervę, apsaugas, bagažinėj ką vežiosiesi) ir pagal tai rinkis spyruokles.
  5. Mano visas pakėlimas buvo spyruoklės +5cm. Jos kainavo 225Eur. visos keturios. Darbas, nepasakysiu dabar, bet nebrangiai, iki 100Euru. Siuntimas detalių iš lenkų apie 100 Eurų kainavo per 2 kartus. Pirmą siunčiau priekinį bamperį, gervę, snorkelį, apsaugą , domkratą Hi Lift ir dar kelis gelžgalius. Antrą kart siunčiausi galinį bamperį. Pačių detalių kainos surašytos pas juos puslapy. Visus darbus dariau pas Olegą. www.landrovergarazas.lt arba forume OlegasRR Reiks pagalbos ar patarimo, kreipkis
  6. Priekinės lempos tinka, tik reikia keisti groteles, ūsus po lempom. Kitas reikalas, kad jos dvigubai brangesnės. Ar verta? Bemperius, ir priekį, ir galą, siunčiausi iš Lenkijos. Kokybė liuks ir kaina nesikandžioja. www.mp4x4.pl Roveriam ten daug įdomių dalykų yra. Ir kainos mažesnės nei pas mus, ir pasiderėt galima. Dėl kėlimo teisingai bernai sako, nepersistenk. Aš dėjausi spyruokles +5,prieky +100kg, gale medium load Britpartines. Laiko normaliai kol kas. Pirkau Vilniuj Maksimalioj galioj pas Algį. Amotrikų nekeičiau. Ratai 265/70 r16. Čia gaunas apie 31. Salono filtro pas mane nėra.
  7. Smagios varžybos. Greitos, slidžios... Fainiai praleistas laikas su minimaliais nuostoliais automobiliui. Ačiū organizatoriams.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.