Pereiti prie turinio

gataz

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Vilnius-Druskininkai

gataz's Achievements

0

Reputacija

  1. Radau zmogu kuris turi laidus po viena. Pasiziurek PERKU skyriuje mano tema, vytis 4x4.
  2. Jei kartais rastum, tai man reiktu vieno laido nuo paskirstytojo iki zvakes...
  3. Sveiki visi, taigi prisireike man pasikeist temperaturini davikli saviskiam 4runner 3.0l benz 92m. Pradejus aiskintis, pasirodo kad jis nera paprastas, dar atsakingas uz salto voztuvo paleidima ir pan. Parduotuvese kaina 400-500lt... Deja tik originalai, Kaisiadorys neturi, skelbimuose irgi nematau ka galima paimti. Gal zinote nuo kokio kito japono butu galima ji pakeisti ar zinote kitu sprendimo budu? Prisegu foto apie ka butent eina kalba, detales kodas 89462-20040
  4. Pas mane ten virsuje nera tu maziuku ciksiku, o ir gale prie soniniu langu kur kolonkes tai negrojo jos, nes kazkoks gudrocius nukarpes laidus ir ismetes fyske. Draugas elektrikas tai atsiunte el schema pajungimo ir vakar viska susijungiau, dabar zymiai graziau groja kai girdisi is galo priebosiai, beja jie su savais stiprintuvais, kolonkes po 30w
  5. Buvo kilusi tokia mintis padaryk foto kaip atrodo tas stop'as
  6. garsiakalbiai tai stovi sone po langu kur bagazine...
  7. Nuardziau gale virs galinio dangcio apdailas ir prie valytuvo paliktos 2 fyskes, gal zinot kas i jas galetu jungtis? 4runner 92m.
  8. Ot idomybes Senos zvakes buvo 3 kontaktu 21 raktas, tos kur dabar susuktos tai 1 kontakto bet 16 raktas... Abejos NGK. Reikes sia savaite apsilankyt pas Laumkeli ir uzsakyt naujas.
  9. Kas nekurt naujos temos... Reikes greitu metu pirkt zvakes pasikeist, tai gal zinot kokio dydzio zvakiu rekto reikia, 16 ar 21?
  10. Yra gi specialus el. moduliai su kompais kurie sutvarko, kad atitiktu tuos standartus.
  11. This vehicle was intended to test designs that would eventually make their way into mass produced Toyota SUVs (like the Land Cruiser), but was financially unsuccessful for Toyota.
  12. Tai meistras patare ziuret vakumus... O siaip nemanau, kad bus nuo dregmes, nes kaip ir sakau tampymasis tik an zemesnisu apsuku.
  13. Nedega CHECK'as. Nera ten taip jau ziauriai, kad kratytusi. Kai isyla masina prie didesnes temperaturos kartais isvis viskas OK buna. Gal zvakes megint pasikeist
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.