Pereiti prie turinio

kestas66

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Rokiškis
  • Pomėgiai
    Medžioklė

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

kestas66's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, runner mylėtojai ir turėtojai. nutrūko laidas nuo babinos į paskirstymo bloką (aukšta įtampa). Gal kas gali patart nuo kokios toyota dar tiktų? Gal kas nuo kitokio automobilio dėjo? Nes kiek internete matau ardomus runner visi tolokai. Iš anksto dėkingas už info.
  2. Dėkui RUner. Bėda buvo vakuume. Oro padavimo šlangos blogai susijungę, todėl krito vakuumas.
  3. Kai jungi priekinį tiltą girdisi kaip suveikia relytė, bet lemputės panelyje nesulauki. Jei mechaninė dėžė, tai kiek suprantu, iki relytės viskas veikia. Prie variklio yra solenoidų blokas klausimėlis kada ten srovė pasiduoda? Pradėjau ieškoti info apie remontą, kažką radau internete, gal kam pravers http://www.autoprospect.ru/toyota/4runner/7-10-ehlektromagnitnyjj-privod-perednejj-vedushhejj-osi-add-sistema.html
  4. Neautomatas. Geras klausimas. lyg ir palėtintojas suveikė , bet be priekinio tilto. Dabar tiksliai negaliu atsakyt nes automobilis bus taisomas po darbo tada ir patikrinsiu.
  5. Sveiki, gal kas gali patart dėl runner priekinio tilto? 2959 benzas , 90 metai. Nori jungiasi , nori ne. Įtampa į tiltą pasiduoda (matavau pats) , vakumas lyg ir yra. Lemputė panelėje pagal įsijungimą suveikia. Nežinau ko dar ieškot. Blogiausia tai kad kai reikia - nesuveikia. Gal vakumas per silpnas? Kokio stiprumo turi būti? Šlangutę numovus pirštą vos vos pritraukia.
  6. SU GIMTADIENIU,SVEIKINU;)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.